NY AVTALE: Fabian Utigard, gründer og daglig leder i Kvist, har inngått avtale med Siv Tallang-Vold, Miljøsjef i Betonmast.

Rammeavtale for Kvist Solutions

Kvist Solutions har landet en rammeavtale med AF Gruppen og Betonmast om bruk av Kvist-plattformen for digitale BREEAM-prosjekter.

Rammeavtalen innebærer at AF Gruppen og Betonmast skal ta i bruk Kvists digitale plattform i planlegging og gjennomføring av BREEAM-prosjekter. Flere prosjekter i Betonmast har nå brukt teknologien over lengre tid og ser allerede store besparelser i sertifiseringsarbeidet. Nå tilgjengeliggjøres teknologien for alle prosjekter i AF Gruppen og i Betonmast.

– Vi ser en god og positiv effekt av å ta i bruk Kvist i våre BREEAM Nor prosjekter. Prosjektene som har tatt i bruk Kvist melder om mer oversiktlig og effektiv sertifiseringsprosess i BREEAM. Tilbakemeldingen er blant annet at Kvist tydeliggjør BREEAM kriteriene og poengoppnåelsen for alle rollene i prosjektet. Dette fører igjen til at prosjektet bruker mindre tid på det man tidligere brukte mye tid på i BREEAM: nemlig dokumentasjonsprosessen, sier Siv Tallang-Vold, Miljøsjef i Betonmast,

– Det har vært en lærerik reise sammen med AF Gruppen og Betonmast som har hjulpet oss mye på veien. At de nå satser på oss for å levere teknologien til hele konsernet er en stor tillitserklæring som vi er veldig takknemlige og stolte over, sier Fabian Utigard, gründer og daglig leder i Kvist.

Kvist har utviklet en plattform som strømlinjeformer BREEAM-sertifiseringer for bygg- og eiendomssektoren. Plattformen brukes til planlegging, pre-analyse, datainnsamling og revisjon. Erfaringer og miljødata fanges opp i plattformen under prosjektet, slik at selskaper kan ta smartere, datadrevne beslutninger ved neste sertifisering. Dataene kan også aggregeres til videre bærekraftsrapportering.

 

Powered by Labrador CMS