Tech:

FÅR INN KAPITAL: Guy Montuelle i Bygr.
FÅR INN KAPITAL: Guy Montuelle i Bygr.

Propech-selskap henter 10 mill.

Bygr har hentet inn 10 millioner kroner i frisk kapital og har fått inn aktører som AF Eiendom, Construct Venture, Grand Invest og Innovasjon Norge.

Publisert

Bygr har utviklet en plattform for bedre dialog mellom alle parter i boligprosjekter - eiendomsutvikler, total- og underentreprenører, arkitekter, leverandører og ikke minst boligkjøper. Nå skal selskapet vokse og videreutvikle teknologien, og det har derfor blitt hentet inn 10 millioner kroner i frisk kapital.

– Selskapet har hatt en svært positiv utvikling det siste året, og vi har vokst kraftig både når det gjelder nye kunder og ansatte. At tunge aktører nå kommer inn med frisk kapital gjør det mulig for oss å fortsette den positive utviklingen av selskapet, sier daglig leder og gründer av Bygr, Guy Montuelle.

Blant de som nå satser på teknologien er AF Eiendom, AF- og OBOS-eide Construct Venture, Grand Invest og Innovasjon Norge. – Ambisjonen vår er at vi skal ha svært fornøyde kunder, og da må vi også satse på verktøy som legger til rette for det, sier Ole Blaauw Johansen, Porteføljedirektør i AF Eiendom.

AF Eiendom var tidlig med som investorer, og har hatt et tett samarbeid gjennom utvikling av løsningen.

Bygr har de siste seks månedene signert avtaler med flere store boligutviklere og entreprenører. Selskapet har nå en portefølje på over 1000 boliger, og AF Gruppen gjennom selskapene AF Eiendom og LAB Entreprenør, Peab, Kruse Smith og Consto er noen av de som bruker plattformen.

– De mange kundekontraktene og den tette relasjonen til solide eiendomsaktører selskapet har etablert på kort tid beviser interessen for teknologien til selskapet, sier Jan Fossgård, leder for Construct Venture.

Powered by Labrador CMS