CBRE STÅR BAK: Piotr Kolacz, Head of SpaceSpot. Spacespot er en nettbasert løsning, eiet og utviklet av CBRE, som bistår leietakere og utleiere av kontorarealer med å finne, forhandle og signere leiekontrakter.
CBRE STÅR BAK: Piotr Kolacz, Head of SpaceSpot. Spacespot er en nettbasert løsning, eiet og utviklet av CBRE, som bistår leietakere og utleiere av kontorarealer med å finne, forhandle og signere leiekontrakter.

Norsk proptech vinner internasjonal innovasjonspris

SpaceSpot, en digital plattform for leie av kontorlokaler, har mottatt anerkjente FutureEdge 50-prisen for innovativ formidling av kontorarealer.

Publisert

SpaceSpot er en digital plattform for å bistå mindre virksomheter med å enkelt finne kontorlokaler tilpasset virksomheten og inngå leieavtale ut fra deres behov. SpaceSpot har nå vunnet den prestisjetunge prisen «2021 FutureEdge 50 Award» – en innovasjonspris som deles ut av magasinet CIO og IDG, et av verdens ledende teknologimagasin. FutureEdge 50 fremhever selskaper som benytter innovasjon og ny teknologi for å posisjonere virksomheten for fremtiden.

– Vi er svært stolte av å motta denne anerkjennelsen, sier Piotr Kolacz, Head of SpaceSpot, som er konseptutvikler og initiativtaker til løsningen. Ideen som tok form ved CBREs kontor i Oslo, planlegges nå å rulles ut i en rekke av CBREs kontorer over hele verden. Men foreløpig er den kun lansert i Norge med Oslo som utgangspunkt.

Enkel utleie

– SpaceSpot gjør det enkelt for mindre virksomheter å finne riktig kontorlokaler og fleksibilitet ved hjelp av en strømlinjeformet og integrert søke- og leieprosess. Uten noen form for eiendomserfaring kan man enkelt navigere i kontorutleiemarkedet og signere leiekontrakt – alt på nett. På samme måte kan utleiere enkelt og effektivt sikre riktig leietaker til ledige arealer, forteller Kolacz.

Plattformen gjør det mulig for både gårdeiere og tilbydere av fleksible kontorarealer å markedsføre sine lokaler, men også for selskaper som har overskuddsareal i kjølvannet av pandemien, som kan benytte SpaceSpot til å fremleie ledige arealer.

Dette er andre gang CBRE mottar FutureEdge 50 prisen, sist for arbeidsplassapplikasjonen, Host, i 2020.

Powered by Labrador CMS