Tech:

STERK BAKGRUNN: Maciej Glowacki kommer rett fra Salt, School of Applied Technology, som holder til i Stockholm. Sahar Pourghorban har tilbrakt de siste tre årene som utvikler hos Douran Group, et av Irans mest suksessfulle IT-selskaper.

Solgt.no rekrutterer fra utlandet

Disse skal bygge den mest innovative og teknologisk avanserte boligsalgs-plattformen i Norge.

Publisert

Solgt.no har bygget en plattform for et enklere boligsalg og nå ansetter de to nye utviklere for å øke utviklingstakten i selskapet.

Med på laget kommer Sahar Pourghorban og Maciej Glowacki. Pourghorban har tilbrakt de siste tre årene som utvikler hos Douran Group, et av Irans mest suksessfulle IT-selskaper. Pourghorban har en B.Sc i Computer Science, og opptaksprøven hennes ble rangert topp 0,5% av 281.791 deltakere. Tidligere har Pourghorban også deltatt i Teheran sin matematiske olympiade, hvor hun ble rangert nummer tre.

– Uansett hvor brilliant du er, hvis du spiller et solo-spill, vil du alltid tape mot et sterkt team. I Solgt.no har jeg funnet et vinnende team, sier Pourghorban.

Glowacki kommer rett fra Salt, School of Applied Technology, som holder til i Stockholm. Av en søknadsmasse på 1.500 utviklere, var Glowacki en av 30 som ble valgt, og uteksaminerte vinteren 2020. Tidligere har Glowacki jobbet som kokk på fine-dining restauranter som Nodee Sky og Hanami. I 2017 ble han hedret av den Japanske Sushi Foreningen med et sertifikat som en høyt kvalifisert Sushi-kokk.

– Ikke alle kan forandre verden, men vi kan alle jobbe mot en bedre fremtid. Sammen med resten av teamet i Solgt.no skal vi få det til, sier han.

– Solgt.no er avhengig av eksepsjonelle personer for å lykkes. Vi ønsker å bygge den mest innovative og teknologisk avanserte boligsalgs-plattformen i Norge. Pourghorban og Glowacki sin kompetanse innen utvikling er derfor et viktig tilskudd i Solgt.no, avslutter Arne Kvale, daglig leder i Solgt.no.

Powered by Labrador CMS