FRA BONUM TIL FLEXSPACE:
FRA BONUM TIL FLEXSPACE:

Blir sjef i Flexspace

Michael Angelo Justiniano går fra Bonum for å bli daglig leder i proptech-selskapet Flexspace.

Publisert Sist oppdatert

Den spesialiserte plattformen for formidling av fleksible kontorløsninger Flexspace har nå hentet inn en ny daglig leder. Styreleder og gründer Salman Saeed har i en periode vært interim CEO, men skal nå trekke seg ut av driften og i stedet konsentrere seg om det strategiske arbeidet som styreleder.

– Vi har sondert markedet etter en kandidat som både har gode lederegenskaper, men ikke minst også en person som evner å ta ut Flexspace sitt fulle potensiale. Vi er glade for å ønske Michael Angelo Justiniano velkommen til oss. Michael er en drivende dyktig fyr som jeg har hatt gleden av å jobbe med tidligere i Bonum, og som bringer inn de riktige egenskapene vi ser etter i Flexspace», sier Salman Saeed.

Han mener Michael Angelo Justiniano er strukturert, analytisk, fremoverlent, og har sterk kommersiell teft.

– Samtidig er han som person en omgjengelig og ydmyk fyr som trives i et hektisk miljø med høyt tempo, og som liker å jobbe med mennesker. Vi er overbevist om at han er riktig person til å bidra til å skalere Flexspace ut i verden, og jeg gleder meg veldig til å samarbeide tett med ham, sier Jens Rask Jensen. Jens har vært ansvarlig for den operasjonelle driften siden oppstart.

Han går nå inn i en spisset rolle som COO, samtidig som at han vil ha det overordnede kundeansvaret.

– Det gleder meg å kunne jobbe med Salman igjen, og ta fatt på en spennende nisje med stort og internasjonalt potensiale. Arbeidslivet er i stadig endring, og Flexspace retter seg inn mot en liten, men stadig større segment av kontormarkedet, sier Michael Angelo Justiniano.

Nå jobber selskapet med å sikre seg midler til å ansette en CTO og en Data-scientist som kan jobbe med å videreutvikle plattformen, samt hente ut potensialet som ligger i datainnsamling fra nisje-segmentet som selskapet opererer i.

Powered by Labrador CMS