Tech:

FEIRER: Plaace-teamet jubler over seieren i Nordic Proptech Awards.
FEIRER: Plaace-teamet jubler over seieren i Nordic Proptech Awards.

Internasjonal proptech-pris til Plaace

Plaace vant Nordic Proptech Awards i kategorien Property Management.

Publisert

Det er organisasjonene Proptech Norway, Proptech Denmark, Proptech Sweden og Proptech Finland som står bak Nordic Property Awards. I år ble det delt ut priser i fem kategorier, og Plaace stakk av med seieren i kategorien Property Management. Prisen ble delt ut av en tverrfaglig jury med representanter fra Colliers, Bostad, EjendomDanmark, Pecunia, Selvaag, LKF og universitetet KTH Royal Institute of Technology.

Plaace har utviklet en dataplattform som skal hjelpe til med å matche handels- og serveringsbedriftene med de optimale lokalene. Raske endringer i bygulvet som følge av pandemi og netthandel har bidratt til stor interesse for plattformen. På et drøyt halvår har Plaace fått millioninntekt fra 17 betalende kunder, inkludert eiendomsaktører som OBOS, Alti Forvaltning, Aspelin Ramm og Akershus Eiendom. Selskapene abonnerer på tilgang til analyser og data fra Telia, BankAxept og Prognosesenteret for å forstå hvilken leietaker som passer inn i et område, utvikle områdestrategier og reforhandle leiekontrakter med formålet å utvikle attraktive bygulv.

Handels-, og serveringsbedrifter som Jernia, Deli de Luca, FlyChicken, HiFi Klubben og Bohus bruker også dataene til å svare på spørsmålet hvor de bør etablere den neste butikken, og hvor de får høyest omsetning.

Nå jobber selskapet med strategiske partnere for videre vekst. Planen er å øke farten i både produktutviklingen og på det kommersielle.

– Det blir en spennende tid fremover hvor teamet skal vokse så vi kan fortsette å utvikle et produkt som skaper mest mulig verdi for kundene, sier daglig leder, Snorre Jordheim Myhre.

Powered by Labrador CMS