Tech:

TIL MIPIM: Bjørn Gabrielsen, CEO i ClevAir, får delta på Nordic Proptech Awards-standen på MIPIM i Cannes etter prisen.

ClevAir vant Nordic Proptech Award-pris

ClevAir gikk til topps i Nordic PropTech Awards 2022 i kategorien Sustainable & healthy buildings.

- Dette er veldig gledelig og bidrar til at både teknologien vår og miljøutfordringer knyttet til bygninger blir satt enda tydeligere på kartet, sier Bjørn Gabrielsen, CEO i ClevAir.

Den nyetablerte konkurransen Nordic PropTech Awards 2022 arrangeres av PropTech Denmark, Proptech Norway, Proptech Sweden og Proptech Finland. Målet er å gi nordiske proptech-virksomheter et utstillingsvindu overfor potensielle kunder, investorer og strategiske partnere i Norden og Baltikum.

I kategorien Sustainable & healthy ble ClevAir ble kåret til Nordens mest innovative og lovende proptech-virksomhet. Prisen innebærer at ClevAir får delta på Nordic Proptech Award-standen under den internasjonale eiendomsmessen MIPIM i Cannes.

ClevAir har utviklet en SaaS-basert løsning som benytter IoT, AI og maskinlæring for energioptimalisering av HVAC (Heating, ventilation and AC) i næringsbygg. I praksis reguleres HVAC-systemer optimalt basert på værvarsling og sanntidsdata fra bygget, noe som forbedrer inneklimaet, reduserer energiforbruket og forlenger levetiden på infrastruktur.

Teknologien brukes av kunder som Posten Norge, Selvaag, CBRE og GNP Areal og får mye oppmerksomhet i inn- og utland. ClevAir er av Ernst & Young utpekt som en av 30 ”Accelerating Entrepreneurs” globalt og kåret til Europas mest innovative innen byggteknologi i konkurransen «BUILT WORLD Innovation Contest 2020 Europe».

Powered by Labrador CMS