SKAL REKRUTTERE: Melene Tunold skal snart hente inn en ny kollega til Eiendomstalenter.
SKAL REKRUTTERE: Melene Tunold skal snart hente inn en ny kollega til Eiendomstalenter.

God start for Eiendomstalenter

Eiendomstalenter har rundet 1 million kroner i omsetning etter et halvt års drift.

Publisert

Etter å ha startet opp i våres og fått på plass Malene Tunold som daglig leder i selskapet, har Eiendomstalenter fått inn flere oppdrag.

– Vi er utrolig stolte og ydmyke over tilliten bransjen har vist oss i tiden etter oppstart, til tross for annerledes tider. Vi mener det beviser at vi fyller et tiltrengt behov i markedet, sier Malene Tunold, daglig leder i Eiendomstalenter.

Selskapet leverer kandidater til eiendomsbransjen fra en base med over 2000 personer. Tunold forteller at målet er å være den foretrukne samarbeidspartner når aktører i bransjen skal ansette, og at de får veldig gode tilbakemeldinger fra sine oppdragsgivere både på konsept og leveranser.

– Vi er et rådgivingsselskap for eiendomsbransjen, av eiendomsbransjen. Vi skal fungere som en utvidelse av selskapene vi jobber for, en partner som forstår bedriften og kulturen, men også tjenestene de tilbyr og hvordan bransjen de opererer i fungerer, sier Tunold.

Hun forteller at det legges opp til en rask prosess, og at en prosess gjennom Eiendomstalenter tar i snitt tre til fire uker.

– Da har vi både levert bruttoliste, nettoliste, og kandidatrapporter på de mest aktuelle kandidatene, fortsetter hun.

Tunold er opptatt av at folk må være synlig for å sikre seg gode karrieremuligheter. En av hennes kjepphester er viktigheten av en oppdatert LinkedIn-profil. Fra egen erfaring i rekrutteringsbransjen vet hun at det er et av de første stedene de som rekrutterer leter etter kandidater, i mangel av bedre steder å lete.

– Dersom man ikke har oppdatert profilen sin med noen ord om hva man faktisk har gjort i de ulike rollene, risikerer man at man blir forbigått til en rolle man egentlig kanskje ønsker seg, understreker Tunold.

Nå er hun også snart klar for å rekruttere til Eiendomstalenter.

– På grunn av økende oppdragsmengde, vil vi på nyåret få på plass en ressurs som kan bistå oss i den videre veksten. Vi har store ambisjoner for selskapet, og vi gleder oss til å ansette noen som deler vårt engasjement for eiendom og mennesker, avslutter hun.

Powered by Labrador CMS