FØRSTE: Henrik Taubøll og Salman Saeed har fått på plass WeWorks første partneravtale med gårdeiere i Nord-Europa.
FØRSTE: Henrik Taubøll og Salman Saeed har fått på plass WeWorks første partneravtale med gårdeiere i Nord-Europa.

WeWork teamer opp med gårdeiere

WeWork har sikret seg partneravtale med DNB og Eiendomsspar. Dermed vil giganten dele sine inntekter med gårdeierne.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag ble det kjent at WeWork har tegnet avtale med Eiendomsspar og DNB Næringseiendom om leie av lokaler på til sammen 7000 kvadratmeter.

Les mer: WeWork til Tjuvholmen og Aker Brygge

Det første WeWork-senteret åpner i Tjuvholmen Allé 1-5 i desember 2019. I første kvartal åpner den internasjonale giganten et nytt senter i Fjordalléen 15. Lokasjonene i Tjuvholmen allé og Fjordalléen 16, med henholdsvis Eiendomsspar og DNB Livsforsikring som gårdeiere, utgjør de første partnerskapene med inntektsfordeling for WeWork i Nord-Europa.

LES OGSÅ: WeWork etablerer seg i København

– Samtidig som vi fortsetter veksten, er vi opptatt av å jobbe tettere med gårdeiere for å skape arenaer der virksomheter av alle størrelser kan lykkes. Vi er derfor meget tilfredse med å ha funnet sammen med DNB og Eiendomsspar, sier Salman Saeed, Norden-sjef innen eiendom i WeWork.

– Strukturen med inntektsfordeling gjør det samtidig mulig for oss å samarbeide tett med våre partnere, dele veksten vi ser globalt, og skape økonomisk verdi og pulserende liv til både gården og nabolaget vi kommer inn i, sier Henrik Taubøll, Norden-sjef for transaksjoner innen eiendom i WeWork.

Salman Saeed sier til Estate Nyheter at han kan ikke gå i detalj på hvordan inntektsdelingen er.

– Men det handler om at vi er i samme båt, og både vi og gårdeierne har troen på dette konseptet. Vi er opptatt av å skape verdier for både medlemmer og gårdeiere, sier Saeed.

Modellen er innrettet slik at jo bedre det går for WeWork, jo mer tilfaller gårdeierne. Det er en modell Christian Ringnes falt for.

– Vi ser fram til et godt og langt samarbeid med en av verdens største leietakere, sier Ringnes.

LES OGSÅ: Perfekt storm i coworking og kontorhotell

Cushman & Wakefield Realkapital og DLA Piper i Norge bisto WeWork med avtalene.

Powered by Labrador CMS