Tech

WeWork etablerer seg i Norden

I går kom meldingen om at WeWork har funnet sin første lokasjon i København. WeWork åpner 7.500 kvadratmeter midt i Kødbyen i 2020.

VOKSER: WeWork har nå sikret seg sin første lokasjon i København. På bildet f.v. Henrik Taubøll og Salman Saeed, som leder WeWork-ekspansjonen i Norden.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Lokalet er lokalisert Skelbæksgade i Vesterbro – tvers overfor KLPs Scandic Hotel – et område kjent for sitt trendy design, mange kafeer og kulterelle tilbud.

– Jeg er glad for å kunne ønske danske start-ups og firmaer velkommen til vårt globale nettverk. Med vår første lokasjon i København, ser vi frem til å knytte danske virksomheter opp til nye forretningsforbindelser og muliggjøre nye forretningsmuligheter mot inn og utland, sier General Manager Wybo Wijnbergen hos WeWork Northern Europe.

LES OGSÅ: – De største bedriftene velger flex-office

WeWork åpnet også i går sitt første skandinaviske kontor på 13.500 kvadratmeter i Urban Escape sentralt i Stockholm, i et bygg som eies av AMF Fastigheter.

– Vi er stolte av den positive mottagelsen vi har fått i Stockholm og ser frem til å bli en plattform for selskaper av alle størrelser, sier Tom Wagegård fra WeWork.

– Medlemmene kan se frem til å bli integrerte i vårt nettverk med nesten 470.000 medlemmer.

Ca. 200 bedrifter leier hos WeWork i Urban Escape og flere av disse tar over 100 plasser. Også fire inkubatorer leier fra WeWork, den mest kjente er SUP46.

Ekspansjonen inn i Norden ledes av norske Salman Saeed og Henrik Taubøll.

– WeWork har nå 485 lokasjoner i 105 byer og Norden er et spennende område å ekspandere for oss, sier WeWork-direktør Henrik Taubøll.

LES OGSÅ: Går til WeWork – skal lede ekspansjonen i Norden

– Det har vært en god mottakelse fra lokale selskaper. Gitt at en tredjedel av verdens Fortune500-selskaper nå sitter hos WeWork, er det fint også fint for oss endelig å kunne tilby kontorplasser i Norden til våre større internasjonale kunder, sier Taubøll.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Solgt for 1,325 milliarder
Transaksjoner
Kåret Beste Bygg i nord
Aktuelt
Nytt storkjøp fra SPG
Transaksjoner
Store planer for byens indrefilet
Utvikling
Slik blir det nye regjeringskvartalet
Play
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Eiendomsbesitter ut mot høyder
Utvikling
Tidligere fabrikkeiendom blir boliger (+)
Bolig
Nytt skjeggkretap for boligkjøpere (+)
Juss
Nytt fond skal kjøpe for milliarder (+)
Transaksjoner