LEDER SATSINGEN: Piotr Kolacz, Head of Spacespot i CBRE.
LEDER SATSINGEN: Piotr Kolacz, Head of Spacespot i CBRE.

CBRE med digital plattform for eiendomssøkere

CBRE har lansert en digital plattform for å hjelpe mindre virksomheter med å finne og leie kontorlokaler.

Publisert

Den nye satsingen har fått navnet Spacespot, og er en ny digital plattform som skal gjøre det enkelt for mindre virksomheter å finne kontorlokaler tilpasset virksomheten og inngå leieavtale ut fra deres behov.

– Spacespot gjør det enkelt for mindre virksomheter å finne riktig kontorlokaler ved hjelp av en strømlinjeformet og integrert søke- og leieprosess. Uten noen form for eiendomserfaring kan du enkelt navigere i kontorutleiemarkedet og signere din neste leiekontrakt – alt på nett. På samme måte kan utleiere enket og effektivt sikre riktig leietaker for mindre kontorarealer som ofte er vanskelig å fylle, forteller Piotr Kolacz, Head of Spacespot i CBRE.

Ifølge CBRE opplever mange mindre virksomheter hele prosessen med å leie kontorlokaler som en komplisert og uoversiktlig prosess. I Spacespot blir leietakerne rutet direkte til de lokalene som best møter de konkrete behovene og kravene til leietakeren. Spacespot skal også veilede gjennom forhandlinger og kontraktinngåelse.

I første omgang blir Spacespot lansert i Oslo. Løsningen er utviklet og finansiert av verdens største eiendomsrådgiver, CBRE.

– Vi er stolte av å kunne tilby Spacespot til SMB-markedet i Oslo, en web-basert og brukerrettet plattform som er skreddersydd deres behov for å finne kontorlokaler. Dette er et godt eksempel på CBREs fokus på å utvikle verdiskapene digitale løsninger for våre kunder og ansasatte, og fremhever vår kontinuerlige satsning på teknologiutvikling rettet mot eiendomsmarkedet, sier Colin Waddell, Managing Director, CBRE Norge

Powered by Labrador CMS