SAMARBEID: Tormod Syvertsen, Ole Ekern, Anne Sofie Aasen, Sebastian Andersen og Hans Arne Sørli i AKA og Propely.

AKA har signert med Propely

Skal bruke plattform for sine 300 handelseiendommer i Norge og Danmark.

Publisert Sist oppdatert

Propely leverer en kommunikasjonsplattform for drift og vedlikehold som forenkler både små og store prosesser i forvaltningsorganisasjoner. AKA har ifølge en pressemelding valgt denne for hele sin eiendomsportefølje

Målet er å styrke forvaltningen på tvers av hele organisasjonen ved å bruke plattformen for 300 handelseiendommene deres i Norge og Danmark. Avtalen ble formelt signert i slutten av februar.

– Partnerskapet vil bidra til å styrke begge organisasjonene, og vi gleder oss til å komme ordentlig i gang, kommenterer kommersiell leder Morten Ullnæss i Propely.

Plattformen effektiviserer manuelle oppgaver knyttet til FDV, servicerapporter og leietakerhåndtering. Den sentraliserte kommunikasjonen og økte innsikten kan føre til raskere dekning av rapporteringskrav, betydelige tidsbesparelser i DD-prosesser og en markant reduksjon av kostnader forbundet med manuelle prosesser.

– Vår visjon er å være Norges ledende innen drift og forvaltning av egne handelseiendommer, som for oss betyr å ha et godt og tett samspill med våre samarbeidspartnere. Med denne platformen kan vi være enda mer driftseffektive og tilby enda bedre service og oppfølging ute på eiendommene, sier teknisk ansvarlig Hans Arne Sørli i AKA.

Powered by Labrador CMS