Tech:

WORKPLACE BY WEWORK: WeWork har signert den første store virksomheten som kunde til sitt eget in-house styringssystem
WORKPLACE BY WEWORK: WeWork har signert den første store virksomheten som kunde til sitt eget in-house styringssystem

WeWork lander første store selskap til sin management-plattform

Helseselskapet Organon, med sine 10.000 ansatte, blir første store bedrift som legger eiendomsdriften inn i Workplace by WeWork, selskapets egen styringsplattform.

Publisert

WeWork har signert den første store bedriften som kunde til sitt eget in-house styringssystem, Workplace, skriver Allwork.space. Organon, et helseselskap for kvinner, har alliert seg med WeWork for å bruke deres software til å styre sine kontorer i 34 byer i 26 land. Dette for å gjøre overgangen til en hybrid arbeidsplass mer sømløs.

Med Workspace by WeWork, kan selskapet - ifølge Allwork.space, optimalisere deling av kontorpulter, forbedre booking-opplevelsen for arbeidsplasser og motta data basert på bruken. Organon kan også bruke verktøyet til å eksperimentere med ulike layouts og design av innendørs arbeidsplasser.

- Å skape et arbeidsmiljø tilrettelagt for fleksibilitet i vår globale organisasjon er en viktig prioritet for Organon. I kjernen av vår forretningsmodell ligger innovasjon – og vi tror at WorkSpace by WeWork kan gi dette til vår ansatt-opplevelse, sier Vittorio Nista, sjef for globale forretningstjenester til Allwork.space.

- En Organon-brandet arbeidsplassløsning utviklet av WeWork, vil gi oss stor verdi, da behovet for en "on the go"-kobling med våre ansatte og kontorene blir essensiell for fleksibilitet i fremtiden, legger han til.

Powered by Labrador CMS