VOKSER: WeWork har nå sikret seg sin første lokasjon i København. På bildet f.v. Henrik Taubøll og Salman Saeed, som leder WeWork-ekspansjonen i Norden.
VOKSER: WeWork har nå sikret seg sin første lokasjon i København. På bildet f.v. Henrik Taubøll og Salman Saeed, som leder WeWork-ekspansjonen i Norden.

WeWork etablerer seg i Norden

I går kom meldingen om at WeWork har funnet sin første lokasjon i København. WeWork åpner 7.500 kvadratmeter midt i Kødbyen i 2020.

Publisert Sist oppdatert

Lokalet er lokalisert Skelbæksgade i Vesterbro – tvers overfor KLPs Scandic Hotel – et område kjent for sitt trendy design, mange kafeer og kulterelle tilbud.

– Jeg er glad for å kunne ønske danske start-ups og firmaer velkommen til vårt globale nettverk. Med vår første lokasjon i København, ser vi frem til å knytte danske virksomheter opp til nye forretningsforbindelser og muliggjøre nye forretningsmuligheter mot inn og utland, sier General Manager Wybo Wijnbergen hos WeWork Northern Europe.

LES OGSÅ: – De største bedriftene velger flex-office

WeWork åpnet også i går sitt første skandinaviske kontor på 13.500 kvadratmeter i Urban Escape sentralt i Stockholm, i et bygg som eies av AMF Fastigheter.

– Vi er stolte av den positive mottagelsen vi har fått i Stockholm og ser frem til å bli en plattform for selskaper av alle størrelser, sier Tom Wagegård fra WeWork.

– Medlemmene kan se frem til å bli integrerte i vårt nettverk med nesten 470.000 medlemmer.

Ca. 200 bedrifter leier hos WeWork i Urban Escape og flere av disse tar over 100 plasser. Også fire inkubatorer leier fra WeWork, den mest kjente er SUP46.

Ekspansjonen inn i Norden ledes av norske Salman Saeed og Henrik Taubøll.

– WeWork har nå 485 lokasjoner i 105 byer og Norden er et spennende område å ekspandere for oss, sier WeWork-direktør Henrik Taubøll.

LES OGSÅ: Går til WeWork – skal lede ekspansjonen i Norden

– Det har vært en god mottakelse fra lokale selskaper. Gitt at en tredjedel av verdens Fortune500-selskaper nå sitter hos WeWork, er det fint også fint for oss endelig å kunne tilby kontorplasser i Norden til våre større internasjonale kunder, sier Taubøll.