Tech:

VIKTIG AVTALE: Frode Aardal (tv) i Veni har landet avtale med Petter Haugen og Sparebank 1 Forsikrings eiendomsvirksomhet.

Veni landet avtale med stor eiendomsaktør

Veni har landet avtale med Sparebank 1 Forsikrings eiendomsvirksomhet for bruk av Venis digitale plattform Life@work.

Publisert

Med en eiendomsportefølje på 152.000 kvadratmeter kontorareal sentralt i Oslo fordelt på 12 eiendomsselskaper, har SpareBank 1 Forsikring mye å hente på å digitalisere leietakertjenestene. Nå har de inngått samarbeid med proptech-selskapet Veni om bruk av den digitale tjenesten Life@Work.

– Vi er nysgjerrige på ny teknologi som kan dytte oss i riktig retning, mot en grønnere eiendomsbransje. Vi ønsker å bidra til å redusere eiendommens og leietakernes karbonavtrykk. Vi tror at teknologi som gjør oss mer effektive og som bidrar til god ressursutnyttelse vil skape lange og lykkelige leieforhold, forteller Petter Haugen, leder for eiendom i SpareBank 1 Forsikring.

– Vi har en svært god dialog med Petter og teamet hans, og vi er veldig glade for de utfordringene de har gitt oss. Vi lanserte Life@Work i fjor sommer, og vi har store ambisjoner. Da er det ekstra kjekt å få tillit av en så stor og visjonær aktør som SpareBank 1 Forsikring, forteller sier Frode Aardal, forretningsutvikler i Veni

Det er i bygget KA20 på Skøyen at Sparebank 1 Forsikring skal tilby leietakerne de digitale tjenestene først, men på sikt skal alle byggene på Skøyen og i resten av porteføljen knyttes sammen ved hjelp av Life@Work.

– Life@Work-appen gjør alle tjenester i et bygg lett tilgjengelige, og knytter sammen gårdeier og forvaltning med brukere. Dette innebærer at samtlige brukere i alle bygg i eiendomsporteføljen vil ha tilgang til ressurser som for eksempel informasjon, parkeringsplasser, fleksikontorer, kantiner eller møterom på tvers av bygg og lokasjoner, sier Haugen.

I den digitale plattformen Life@Work kan byggeier samle alle tjenester og ressurser for et bygg i en felles portal eller app for leietakerne. Life@Work skal sy sammen tjenester som gjør hverdagen enklere og mer effektiv for brukere av kontorbygg

Powered by Labrador CMS