RYKKER OPP: Anne-Cathrine de Lange får større ansvar i Aspelin Ramm.

Blir sjef for eiendomsdrift i Aspelin Ramm

Anne-Cathrine de Lange går fra stillingen som eiendomssjef for Vulkanporteføljen og tar over ledelsen av driftsavdelingen i Aspelin Ramm.

Publisert

Hun tar dermed over stillingen etter Oddbjørn Berget som nå flytter til Vestlandet etter å ha ledet avdelingen i over 20 år.

Anne-Cathrine de Lange har vært ansatt i Aspelin Ramm siden 2018 og har i denne perioden hatt ansvar for forvaltning og drift av Aspelin Ramms eiendommer på Vulkan.

– Jeg har hatt fem fantastiske år med team Vulkan og stortrives i selskapet. Å få muligheter i ny, spennende rolle og fortsatt jobbe tett med teamet er veldig gøy. Jeg gleder meg til utvidet ansvar og ikke minst til å kunne påvirke utviklingen av våre øvrige forvaltningsporteføljer, sier de Lange.

Direktør for eiendom og marked i Aspelin Ramm, Mona Aarebrot, er veldig fornøyd med at Anne-Cathrine de Lange har takket ja til stillingen som sjef for eiendomsdrift.

– Anne-Cathrine har vist svært gode resultater i perioden som eiendomssjef, både kommersielt og operativt. Vi er derfor glade for at vi har mulighet til å la medarbeidere få utvikle seg og få nye utfordringer i selskapet. Hun overtar som leder for en meget kompetent avdeling og jeg er trygg på at avdelingen under Anne-Cathrine sin ledelse vil videreføre fokuset på kundeopplevd kvalitet og bærekraftig drift av porteføljen, sier Mona Aarebrot.

Powered by Labrador CMS