SATSER: Kris Riise er klar for storsatsing i Unloc.
SATSER: Kris Riise er klar for storsatsing i Unloc.

Henter topper for global satsing

Unloc har fått med seg profiler fra Arkwright, Airbnb, Facebook og Documaster når selskapet nå klargjør for internasjonal ekspansjon.

Publisert

Etter å ha hentet 25 millioner kroner i februar, er Unloc klar for videre satsing. Nå styrker selskapet ledelsen ved å hente inn flere navn fra kjente teknoligiselskaper.

– Vi opplever ukentlig vekst i omsetning, og forventer en kraftig økning fremover. Vi har ingen konkrete emisjonsplaner i år, men samtidig ser vi mange muligheter for å raskt posisjonere oss i et enormt internasjonalt marked. Vi kommer til å øke kapitalen med flere hundre millioner kroner fremover, sier gründer og daglig leder, Kris Riise.

Esben Poulsen er ansatt som Chief Operating Officer. Han har vært en av gründerne og sjef i Arkwright X, investeringsselskapet som blant annet har investert i Spacemaker og var en av Unlocs første investorer.

– Jeg har vurdert over 1000 startups de siste årene, og blant dem er det ingen tvil om at Unloc er det mest lovende selskapet. Jeg har ekstremt sterk tro på teamet, som jeg mener at er en av de viktigste suksessfaktorer for et startup. I tillegg har jeg ingen tvil om at nøkler blir digitale. Nå skal vi ta Unloc inn i en ny og global vekstfase, sier Poulsen.

Unloc har også ansatt Jesper Vik som Global Sales Executive. Han er tidligere Program Manager i Airbnb. Anna Hartz Munthe-Kaas blir Head of Growth i Unloc, hun er tidligere Managing Partner i Facebook. Lars Hvattum er ansatt som Global Sales Executive. Han har tidligere vært Global Sales Director i Documaster.

Powered by Labrador CMS