LAGER: Anthon B Nilsen Eiendom har kjøpt 180 mål i Vestby. Fra v.: Fredrik W Baumann og Peder C. Løvenskiold (ABNE), Albert Hæhre (Hæhre Entreprenør) , Svein Hov Skjelle (Hæhre Entreprenør)

Kjøper 180 mål til lager og logistikk

Anthon B Nilsen Eiendom fortsetter sin satsning på utvikling av lager og logistikkbygg og kjøper ei ferdig regulert tomt på 180 mål fra et selskap kontrollert av Hæhre Entreprenør og Gunnar Holth Grusforretning.

Publisert Sist oppdatert

Tomta ligger i Toveien 41 i Vestby Næringspark som de siste årene har blitt en svært attraktiv beliggenhet for store aktører innen lager og logistikk. Dette skyldes ikke minst Vestbys plassering langs E6 med gode forbindelser til viktige transportruter inn og ut av Norge. Den kan utvikles med nærmere 100.000 kvadratmeter næringseiendom, ifølge en pressemelding.

– Kjøpet er i tråd med vår strategi om å være en ledende utvikler av lager og logistikkeiendommer sentralt på Østlande. Vi har i de senere årene hatt gleden av å gjennomføre flere store og krevende prosjekter som nye sentrallagre for Staples Norge, Blomsterringen og Berggård Amundsen og mener dette er gode eksempler på den kompetansen vi har for å gjennomføre slike prosjekter, sier adm. direktør Peder Chr. Løvenskiold i Anthon B Nilsen Eiendom.

– Hæhre og Gunnar Holth Grusforretning har samarbeidet over mange år med utvikling og foredling av tomteområder. Tomten på Vestby ble overtatt i 2017 og blir nå opparbeidet av Hæhre Entreprenør. Vi er veldig fornøyd med å sluttføre en avtale med en solid og sterk industriell aktør som Anton B Nilsen Eiendom, sier Svein Hov Skjelle på vegne av selgerne.

Powered by Labrador CMS