Tech

Norske Dimension10 og SmartPlants videre i PropTech-kåring

De norske selskapene Dimension10 (VR) og Smart Plants / Clev Air (smart bygg tech) er videre til topp 25 i Munchen i kåringen av Europas beste PropTech-startup.

GÅR VIDERE: Det norske VR-selskapet Dimension10 er blant de 25 som går videre i kåringen av Europas beste PropTech start-ups. Her kommersiell direktør Mike Connors som redegjør om selskapet.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Real Estate Innovation Network avholder kåring av Europas beste PropTech start-up. Av 2.000 selskaper ble 50 selskaper valgt ut til pre-pitch i London forrige uke. Nå er det avklart hvilke 25 selskaper som går videre.

– Det er gledelig at to sterke norske selskaper kom videre til topp 25, uttaler jurymedlem Henrik Taubøll.

LES OGSÅ: Europas beste PropTech-selskaper skal kåres

Dimension10 er ett av fem selskaper på topp i kategorien plan & build.

FORNØYD: Aleksander Langmyhr fra Dimension10.
(Foto: Dimension10)

– Vi er veldig stolte over å være blant de 25 beste proptech-selskapene i Europa. For kundene våre er det en bekreftelse om at de jobber med et ledende selskap innen sektoren. For oss er det en fantastisk anerkjennelse for alt arbeidet alle i selskapet legger ned, sier Aleksander Langmyhr fra Dimension10.

– I tillegg er det ekstra spesielt da vi er eneste topp 25-selskapet som jobber med AR/VR teknologi. Det har vært mye prat om teknologien og den er spådd en voldsom vekst i årene som kommer. Da er det er gøy at vi er først ute og leder utviklingen i denne plattformrevolusjonen.

LES OGSÅ: Nordmenn i internasjonal PropTech-jury

For øvrig er selskapene Caala fra Tyskland (software for automatisk beregning av kostnader i byggeprosjekter), Moasure fra UK (bioteknologisk løsning for vertikale installasjoner for luftkvalitet), Molteo fra Tyskland (samhandlingsverktøy for byggeprosjekter) og VOXELGRID fra Tyskland (verdens desidert billigste 2D-tegninger av bygg) videre i kategorien.

SmartPlants / Clevair er ett av fem selskaper på topp i kategorien management

– Det er veldig kjekt å bli anerkjent på europeisk nivå med det vi har jobbet med de siste fem årene, sier Sjur Usken fra SmartPlants.

FÅR LØNN FOR STREVET: Sjur Usken fra SmartPlants.

– Det hjelper oss å få frem budskapet til de eiendomsaktører som ennå sitter på gjerdet og ikke ser de store endringer som kommer som en flodbølge. Og det viktigste av alt, vi kan gjøre en forskjell for miljøet i dag ved å drifte våre eksisterende bygg bedre, samt skape bedre lønnsomhet og inneklima for leietakere.

For øvrig er selskapene Facilio fra US (FM og energi software), H3 Zoom Facade Inspector fra Singapore (AI-backet fasadeinspeksjon med droner), Oriient (innendørs navigasjon) fra Israel og Vilista fra Tyskland (energibesparelser) med i kategorien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil bli høyest i byen – og gi bort toppen i ti år
Utvikling
Utleiers ABC – Del 8 – Leien
Juss
Neptune mistet 16 leiligheter i bystyret (+)
Bolig
Unge som tenker nytt: Teknolog gikk for digitale nøkler (+)
Karriere
Løvenskiold kjøpte tomt
Transaksjoner
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Føler seg lurt av kommunen
Utvikling
Vil bygge 26 leiligheter i bydel Ullern (+)
Bolig
Toppsjefen går til Statsbygg
Karriere
Går for 42 leiligheter
Bolig