SAMARBEID: Selvaag Eiendom har valgt seg BI-partner. Foto: Pixabay
SAMARBEID: Selvaag Eiendom har valgt seg BI-partner. Foto: Pixabay

Veteranen samarbeider med nykommer

Selvaag Eiendom inngår avtale med nystartede Intrava.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har sett på mange BI-løsninger før valget falt på akkurat denne som er en skybasert business intelligence og datavarehustjeneste. Vi ble kjent med virksomheten og løsningen på Madserud Proptech hub, og erfarte raskt at Intrava dekker vårt behov bedre enn andre løsninger vi har vurdert, sier finansdirektør Kristian Rosander Hafsteen i Selvaag Eiendom.

LES OGSÅ: – En unik mulighet til å skape et enestående byrom

Intrava er en forholdsvis nystartet bedrift, mens utviklerne bak selskapet har jobbet eksklusivt med business intelligence prosjekter innenfor eiendom i sju år.

– Vi benytter de nyeste BI-verktøy og kombinerer disse med internutviklet software som til sammen skaper en allsidig plattform skreddersydd for eiendomsutviklere og forvaltere, forklarer administrerende direktør og grunnlegger av Intrava, Mike van Thiel.

LES OGSÅ: Sammen for å løfte sentrum

Han er naturligvis glade for at Selvaag Eiendom valgte dem som leverandør og BI-partner.

– Som oppstartsbedrift er det ekstremt viktig å få de riktige kundene i tidlig fase. Selvaag Eiendom er svært fremoverlent og ser teknologi som en viktig støttespiller for å kunne levere bedre tjenester til sine kunder og optimalisere interne prosesser. Dette har de vist tydelig gjennom satsningen på Madserud Proptech hub, påpeker van Thiel.

LES OGSÅ: Dynges ned av straffebøter