STORT: Unlocs løsning for deling av digitale nøkler skal brukes på Mustad Eiendoms store Lilleaker-område.
STORT: Unlocs løsning for deling av digitale nøkler skal brukes på Mustad Eiendoms store Lilleaker-område.

Unloc vant avtale med Mustad Eiendom

Mustad Eiendom og Unloc har inngått en en kommersiell rammeavtale for app-styrt døråpning og digital nøkkeldeling.

Publisert Sist oppdatert

Rammeavtalen er en stor fjær i hatten for Unlocs plattform hvor man kan dele digitale nøkler på tvers av ulike løsninger og åpne digitale låser med en app på mobiltelefonen. Mustad Eiendom forvalter 330 000 kvadratmeter næringseiendom på Lilleaker.

Salgssjef Terje Skog Jenssen, Unloc.
Salgssjef Terje Skog Jenssen, Unloc.

– Vår visjon er å gjøre hverdagen enklere for alle med en inngangsdør. Vi ønsker å gi alle muligheten til å dele digitale nøkler med ansatte, driftsteknikere, håndverkere og familiemedlemmer, like enkelt som man sender tekstmeldinger. Vi er derfor veldig fornøyde med å ha inngått denne kommersielle rammeavtalen med et så nytenkende og fremoverlent selskap som Mustad Eiendom. Avtalen gir Unloc et enda sterkere fundament for både økt utbredelse og bruk av digitale nøkler, sier salgssjef Terje Skog Jenssen i Unloc.

– Unloc sin teknologi setter oss i stand til å forvalte en stor eiendomsportefølje på en mer effektiv og fleksibel måte enn tidligere. Samarbeidet mellom Unloc og Mustad Eiendom kommer først og fremst kundene våre til gode – det skaper en enklere hverdag og bedre kundeopplevelse, samtidig som Unloc ivaretar våre strenge krav til sikring av våre bygg og sporbarheten i dette, sier fagansvarlig for sikkerhet i Mustad Eiendom, Nikolai Marstein.

Han er overbevist om at samarbeidet med Unloc bygger opp under selskapets målsetning om Lilleaker som et åpent og attraktivt område for både handel og næringsvirksomhet.

Se også mer om Unloc på Estate Play her:

Powered by Labrador CMS