KAN KOMME I 50 000 BOLIGER: Usbl vil bruke Unlocs løsning for digitale nøkler.
KAN KOMME I 50 000 BOLIGER: Usbl vil bruke Unlocs løsning for digitale nøkler.

Unloc i samarbeid med Usbl

Unloc har inngått samarbeid med Usbl om å tilby digitale nøkler til beboerne i Usbl-leilighetene.

Publisert

Samarbeidet gjør at Usbl nå lanserer Usbl Nøkkelen, som skal bidra til enklere tilgang til og administrasjon av nøkler til borettslag og sameier. Målet er å gi beboere større fleksibilitet ved å gi midlertidig tilgang til andre når man selv ikke er til stede og en enklere administrering og håndtering av nøkler.

– Økt digitalisering og Proptech løsninger blir mer og mer etterspurt, og digitale nøkler er en naturlig del av denne utviklingen. Dette er derfor en viktig satsning for Usbl, slik at vi kan tilby relevante tjenester til borettslag og sameier som vi forvalter. Løsningen vi nå kan tilby i samarbeid med Unloc vil komme både beboerne og styret til gode, sier Johan Bruun, adm. direktør i Usbl.

Usbl Nøkkelen introduseres som et pilotprosjekt blant utvalgte borettslag eller sameier som de forvalter. Deretter skal de tilbys til samtlige kunder. Dette for å sikre at løsningen fungerer på best mulig måte før mange tar dette i bruk.

– Vi forventer at mange av våre kunder vil ønske dette fremover, og vil være sikre på at vi har fått testet løsningen ordentlig, før vi ruller det ut i stor skala, sier Bruun.

– Samarbeidet med Usbl er kjempeviktig for oss. Det bekrefter at det er på høy tid å digitalisere nøklene. Vi skal gjøre hverdagen enklere for alle med en inngangsdør, sier gründer og daglig leder i Unloc, Kris Riise.

Se om Unloc på Estate Play: