GLAD: Gunilla Åberg ser nå ut mot Norden og Europa.
GLAD: Gunilla Åberg ser nå ut mot Norden og Europa.

Svenske NEXT kjøper i Norge

- Vi er veldig glade for sammenslåingen, sier administrerende direktør Gunilla Åberg.

Publisert

Next One Technology, som leverer forretningssystemet NEXT, kjøper det norske SaaS-selskapet CHECKD og deres programvare for inspeksjon, sjekklister og kvalitetskontroll på byggeplasser og eiendomsdrift, ifølge en pressemelding.

- CHECKD har vokst raskt i Norge og vi ser store muligheter for å sammen kunne ekspandere videre i Norden og Europa, påpeker Gunilla Åberg.

Hun sier imidlertid ikke noe om hva de måtte betale for det norske selskapet.

Det norske selskapet utvikler og selger en Saas-løsning for befaringer/inspeksjoner, oppgavehåndtering, kommunikasjon og dokumentasjon på alle byggeplasser. Den mobile løsningen gjør det enkelt å kommunisere og dokumentere visuelt og i sanntid på arbeidsplassen.

- Sammenslåingen gjør oss til en større plattform og vi kan raskt nå ut til et bredere marked. Nå blir vi en del av en større organisasjon og dette vil styrke oss i vår ekspansjon, sier grunnlegger og administrerende direktør Tom Erik von Krogh-Martinsen i CHECKD.

NEXT har siden 2019 vært eid av investeringsselskapet Monterro. De etablerte virksomhet i Norge tidligere i år for også å kunne støtte norske programvareselskaper i deres ekspansjon i utlandet. I forbindelse med transaksjonen går ledelsen og utvalgte aksjonærer i CHECKD inn som eiere i det nye felles selskapet.

Powered by Labrador CMS