FORNØYD: Kris Riise er fornøyd med utviklingen i Unloc.
FORNØYD: Kris Riise er fornøyd med utviklingen i Unloc.

Storavtale for Unloc - henter eksperter på vekst

Unloc har landet sin største avtale noen gang. Samtidig henter selskapet veksteksperter fra Google og Goldman Sachs.

Publisert Sist oppdatert

Unloc, som har utviklet en løsning for digitale nøkler ved hjelp av mobiltelefonen, har inngått et samarbeid med BBL Pivotal. Den nye partneren er Norges ledende tilbyder av systemer for boligforvaltning og har 10.000 borettslag med 340.000 boliger og 634.000 medlemmer på kundelisten.

– Samarbeidet med BBL Pivotal er utrolig spennende og ikke minst en strategisk viktig milepæl for oss, fordi det lar oss forenkle hverdagen til nordmenn i mye større skala enn tidligere, sier Kris Riise, gründer og daglig leder i Unloc.

Samarbeidet gjør at BBL Pivotal kan tilby en verdiøkende tjeneste til alle sine borettslag og beboere, samtidig som de forsterker deres fokus på innovasjon i en eiendomsbransje i stadig endring. Den nye løsningen vil gi 634 000 medlemmer hos BBL Pivotal muligheten til å åpne dører med mobiltelefonen.

– For oss i BBL Pivotal er samarbeidet med Unloc et bevis på at vi strekker oss langt for å være ledende leverandør av innovative boligløsninger som gir reelle verdier for medlemmene våre. Unloc sin teknologi blir også i stadig større grad etterspurt av kundene våre og vårt fokus har alltid vært å tilby tidsriktige innretninger som gjør hverdagen lettere og ikke bare åpner dører, men nye muligheter for dem. Med inngåelse av denne avtalen støtter vi opp om denne visjonen samtidig som vi retter oss mot fremtiden, sier Trond Ove Breivik, Administrerende Direktør i BBL Pivotal.

Samtidig styrker Unloc organisasjonen for videre vekst. Selskapet har hentet inn Marcus Hjelleset som Interim Head of Growth. Han kommer fra Google og skal hjelpe selskapet med å optimalisere veksten. I Google var Hjelleset ansvarlig for digital strategi og internasjonal skalering for Fortune 500-selskaper og vekstselskaper som Spotify.

Fanny Ehrmann har erfaring fra Goldman Sachs og skal hjelpe Unloc med å kartlegge muligheter for vekst inn i nye markeder, som Strategy & Operations Manager.

— Vi har et vanvittig kompetent vekst-team nå, med ekspertise fra noen av verdens beste selskaper som Facebook, Google, Airbnb og Goldman Sachs. Vi har en utrolig spennende periode foran oss, sier Riise.

Unloc har også etablert et datterselskap i Benelux, som gjør at selskaper nå er etablert i Norge, Sverige, Danmark og Benelux.

Powered by Labrador CMS