PRESTISJEPRIS: Spacemaker og gründer Havard Haukeland er blant årets gründere.

Spacemaker vant gründerpris

Spacemaker stakk av med seieren i Årets gründere i kategorien oppstartsbedrifter rettet mot bedrifter.

Publisert

Det er Dagens Næringsliv som har arrangert Årets gründere. En jury på ti fremtredende kapasiteter innenfor startups og forskning har kartlagt Norges fremste nyskapende gründerselskaper «basert på en vurdering av fremgang, markedsstørrelse og evne til å ta det, innovasjon og positive effekter av tjeneste/produkt».

Spacemaker, som bruker kunstig intelligens til å revolusjonere boligutviklingen, vant kategorien oppstartsbedrifter i bedriftsmarkedet.

«Selskapet tar kunstig intelligens inn i en konservativ byggebransje og bruker datakraft for å finne løsninger mennesker ikke finner. Spacemaker har en unik evne til å tiltrekke seg flinke ansatte fra hele verden og er en meget ettertraktet arbeidsplass. Selskapet har fantastisk fremdrift med god respons fra både kunder og investormiljøer. Markedet for tjenesten er globalt og enormt og selskapet kan bidra til mer effektive og bærekraftige byer», var juryens begrunnelse ifølge Dagens Næringsliv.

Se også hva Spacemakers Håvard Haukeland uttalte om selskapets banebrytende løsninger til Estate Play i fjor høst i serien Byggtech 2018:

Powered by Labrador CMS