TRAVELT: Gründerne Tine Thygesen, Anders Mjåset og Karl Kristian Wikstrøm i The Creators Community har mye å gjøre om dagen. Foto: Alex Alensi
TRAVELT: Gründerne Tine Thygesen, Anders Mjåset og Karl Kristian Wikstrøm i The Creators Community har mye å gjøre om dagen. Foto: Alex Alensi

Selskapet bak MESH henter 40 mill

Nå planlegger gründerne kraftig ekspansjon i Norden.

Publisert Sist oppdatert

The Creators Community driver innovasjonshuber i Norge og Danmark og har mye å gjøre om dagen. Selskapet har hentet 40 millioner kroner for å ekspandere i Norden, og åpner 8.100 kvadratmeter i Trondheim og København 1. april, ifølge en pressemelding.

Selskapet får mye av æren for å ha samlet det moderne innovasjonsmiljøet i Oslo, København og Trondheim, og nå ønsker gründerne å ta modellen ut i hele Norden.

– Det startet med startup hubene MESH i Oslo og Founders House i København. Senere kom DIGS i Trondheim og Matrikel1 i Danmark til. Vi planlegger allerede de tre neste sitene og at målet er å ekspandere til alle de største byene i Norden, sier Anders Mjåset som er en av gründerne.

Han forteller også at oppstartscenen i Norden har blitt anerkjent internasjonalt i løpet av de siste fem årene og at det er en kraft i miljøet nå som de vil bygge videre på.

– Miljøet modnes og blir dermed en mer naturlig del av næringslivet generelt, samtidig som det blir interessant for investorer nasjonalt og internasjonalt. Vi ser også at det er flere som ønsker å starte egne bedrifter, det er enklere å ansette bra folk til startups og vekstbedrifter med store ambisjoner lykkes og bli forbilder for resten av miljøet, sier han.

Hubene til The Creators Community huser i dag over 3.000 medlemmer over 36.200 kvadratmeter som driftes og administreres. I tillegg er 15.500 kvadratmeter i to nye byer under planlegging.

Powered by Labrador CMS