Madserud Allé 34 skal bli en hub for virksomheter og gründere som bidrar til eiendomsbransjens utvikling.
Madserud Allé 34 skal bli en hub for virksomheter og gründere som bidrar til eiendomsbransjens utvikling.

PropTech-hub til Madserud Gård

Selvaag Eiendom vil skape Norges først PropTech-hub på Madserud Gård.

Publisert Sist oppdatert

Selvaag Eiendom teamer opp med Mesh-gründer Kriszti Toth og Alexander Breivik for å bygge et levende PropTech-miljø i det gamle ærverdige bygget Madserud Gård i Madserud Allé.

– Utviklingen av konseptet Madserud Gård som PropTech-hub fordrer at vi tør å tenke helt nytt, og med Alexander på laget blir vi daglig utfordret. Vi i Selvaag Eiendom ønsker virkelig å utfordre det etablerte, og sette skaperkraft i sentrum for utvikling. Etableringen av Madserud Gård som et rent PropTech-miljø skaper nettopp denne arenaen som er så sentral innen all utvikling for næringen, sier Hege Skjelbred Hatlemark, eiendomsdirektør i Selvaag Eiendom.

Hun gleder seg til å se hva et slikt miljø kan bidra til med å drive bransjen fremover.

Hege Skjelbred Hatlemark, eiendomsdirektør i Selvaag Eiendom.
Hege Skjelbred Hatlemark, eiendomsdirektør i Selvaag Eiendom.

– Aldri før har det vært viktigere med et bra og inspirerende arbeidsmiljø. Vi lever i en tid der grensene mellom fritid og jobb blir stadig mer utvisket og dagens leietakere setter stadig større pris på fleksibilitet, omgivelser og inspirasjon utenfra i hverdagen. Det være seg både leiekontraktens varighet, kontormiljøet og omgivelsene rundt. Clustring av tverrfaglige miljøer som kan dra synergier av hverandre er intet nytt – det er de siste årene etablert mange gode co-working og kontorfellesskaper i Oslo. Men et mer egnet sted for et rent og unikt PropTech-miljø har ikke vi funnet i Norge eller i Norden

Selvaag Eiendom omtaler nye Madserud Gård som eiendomsbransjens eget hus, og målet er å få inn medlemmer som tilbys rimelige plasser med fleksible avtaler i et inkluderende hus. Ifølge Selvaag Eiendom skal Madserud Gård få inn selskaper som bidrar til eiendomsbransjens utvikling og være en inkubator for nytenkning innenfor PropTech. Blant virksomhetene som skal inn i Madserud Gård, er gruündere som har kommet til fase 2, kommunikasjons- og reklamebyråer, arkitekter, entreprenører, teknologiselskaper, landskapsarkitekter, driftsselskaper og advokater. Medlemmene skal være utadvendte og villige til å jobbe på tvers. Madserud Gård skal deles inn i soner, hvor medlemmene kan leie enten fleksible eller faste kontorplasser.

– Vi i Selvaag Eiendom mener at om vi skal ta eiendomsbransjen inn i fremtiden er det en nødvendighet å jobbe sammen, gi og få, hente inspirasjon fra hverandre – og å dele kunnskap på tvers av bransjer og ideer. På Madserud Gård skal alle hjelpe hverandre og bransjen frem, noe som skal etterleves hver dag. Det er et av våre kriterier for medlemskap – at våre medlemmer deler kunnskap – og bidrar til å utvikle og realisere hverandres ideer. Å jobbe på denne måten er helt i tråd med Selvaag Eiendoms verdier, hvor skaperkraft og engasjement er sentrale verdier, avslutter Hege Skjelbred Hatlemark.

Powered by Labrador CMS