LANSERING: Etter halvannet års utvikling kunne Mallings forvaltningsdirektør Cathrine Kildalsen lansere den nye digitale plattformen Myldre.
LANSERING: Etter halvannet års utvikling kunne Mallings forvaltningsdirektør Cathrine Kildalsen lansere den nye digitale plattformen Myldre.

Malling med digital storsatsing

Malling & Co lanserer Myldre, som er forvalterens digitale plattform for smartere eiendomsforvaltning.

Publisert Sist oppdatert

Det var på Mesh i Oslo sentrum at Malling & Co torsdag kveld hadde invitert til lansering av den nye digitale plattformen Myldre. Forvaltningsdirektør Cathrine Kildalsen fortalte om en digitaliseringsreise som startet med at de hadde veldig flere gamle forvaltningssystemer. Samtidig ble det jobbet i siloer.

– Vi jobbet med konsulenter og kom så langt at vi sto igjen med to systemer som vi kunne velge. Da vi hadde ett alternativ igjen, måtte vi spørre oss selv hva vi ofrer med det nye systemet. Det var så mye at vi måtte tenke oss grundig om, og vi kom heller frem til at vi skulle utvikle det selv på toppen av systemene vi allerede satt på, sier Kildalsen.

Malling & Co fikk hjelp av Iriz, et rådgivningsselskap som er spesialister på digitalisering, da de utviklet Myldre. Etter halvannet år var de i mål med den digitale plattformen for gårdeiere, leietakere og eiendomsforvalterne. Det er en stor satsing for Malling, med investeringer på 10-12 millioner kroner.

– For oss har det vært veldig viktig å utvikle en kvalitetsløsning, og ikke noe halvveis. I dag har vi kommet så langt at vi er klare for å lansere løsningen, men vi vil fortsette å videreutvikle plattformen, sier Kildalsen.

NYTT VERKTØY: Myldre.
NYTT VERKTØY: Myldre.

Hun mener det er viktig å ta i bruk den nye teknologien for å frigjøre tid til mer strategiske formål og å møte forventningene som er til smarte digitale løsninger.

– Gårdeiere får en unik innsikt i sine eiendommer, og det vil være lekende lett å holde oversikten. Informasjon om alt fra leieinntekter til registrert avvik på heiser vil være tilgjengelig i plattformen. På den måten vil det være enklere for gårdeiere å ta velinformerte valg knyttet til sin eiendomsportefølje, sier Kildalsen.

Myldre-plattformen er et toppsystem, som henter data fra andre underliggende systemer. Det mener Kildalsen er en stor fordel.

– Det gir oss en fleksibilitet. Vi er ikke «gift» med noen få systemer som fungerer med Myldre. Vi kan enkelt legge til nye systemer, sier Kildalsen.

Myldre har vært testet hos noen av Mallings største forvaltningskunder, og Malling har brukt mye av inputen de har fått fra testerne. Eiendomshuset Malling & Co forvalter over 2,5 millioner kvadratmeter næringsbygg på vegne av gårdeiere.