NY APP: Estate Connect skal gjøre det lettere å nettverke under MIPIM i Cannes.
NY APP: Estate Connect skal gjøre det lettere å nettverke under MIPIM i Cannes.

Lanserer MIPIM-app for å fart på nettverksbyggingen

Estate Medias danske virksomhet har lansert appen Estate Connect for å gjøre det enklere for nordiske MIPIM-deltakere i Cannes å utvide sitt nettverk.

Publisert Sist oppdatert

– Vårt mål er å være med på å hjelpe eiendomsbransjen med nettverksdannelsen. Vi håper så mange som mulig vil være med på å bruke appen, som vi utelukkende har fått utviklet for å skape en digital møteplass for eiendomsbransjen, sier adm. direktør Lars Bernt i Estate Media i Danmark.

MIPIM er en gigantisk eiendomskonferanse i Cannes med nesten 26 000 deltakere i eiendomsbransjen som finner sted neste uke.

Den nye nettverksappen er tilgjengelig i Apple Store og Google Play og kan lastes ned under navnet Estate Connect. Ifølge Estatemedia.dk brukes appen ved at man logger på med sin Linkedin-profil og eventuelt legger inn hva eller hvem man ønsker å finne i Cannes. Deretter kan man swipe blant de øvrige nordiske MIPIM-deltakerne og velge hvem man vil ha kontakt med. Målet er at appen skal være en lett tilgjengelig mulighet for alle i eiendomsbransjen som ønsker å utvide sitt nettverk i den nordiske eiendomsbransjen.

Estate Medias danske virksomhet har også et stort arrangement, Nordic Lounge, på tirsdag fra 17 til 19 som gir bransjen en mulighet til å treffes face to face.