TOPP: Erik Stokkeland, medgründer og administrerende direktør i Futurehome.
TOPP: Erik Stokkeland, medgründer og administrerende direktør i Futurehome.

Futurhome til topps

Den norske teknologistartupen Futurehome har vunnet prisen som Norges raskest voksende teknologibedrift.

Publisert Sist oppdatert

Deloitte Technology Fast 50 har i 16 år kåret Norges 50 raskest voksende teknologibedrifter. I år var det Futurehome som toppet kåringen. Selskapet, som tilbyr smarthusløsninger, har en imponerende vekst på 3861 prosent de seneste fem årene, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Bygde for små parkeringsplasser – må betale millioner i erstatning

– Dette er en bekreftelse på at smarte hjem er på vei å bli allemannseie. Vi opplever sterk vekst og med lansering av ny smarthub og smarthus-app er vi klare for å ta det nordiske markedet, sier medgründer og administrerende direktør Erik Stokkeland.

Futurehome har fokus på å tilby enkle og brukervennlige smarthusløsninger. Selskapet, som ble etablert i 2013, har 25 ansatte og kontorer i Stavanger og Oslo. Majoritetseier er det nordiske telekomselskapet Telia.

LES OGSÅ: Kan revolusjonere den fremtidige hytta

– Det er et norsk selskap som viser at det går an å ta opp kampen med de store teknologigigantene og lykkes med å skape omsetning og vekst, basert på god teknologi, sier Deloitte-partner Thomas Talén, ansvarlig for Fast 50 i Norge.

Kriteriene for å være på listen til Fast 50 er blant annet høy vekst over de seneste årene, egenutviklet teknologi og norsk hovedkontor.

LES OGSÅ: Nå starter ferden mot 15.000 kvadratmeter