Abonnementsvilkår for Estate Pluss

Estate Pluss (“Tjenesten”) leveres av Estate Media AS (“Estate Media”), org. nr. 981488636. Disse vilkårene regulerer ditt kjøp og din bruk av Tjenesten.

1. Kjøp av abonnement
Når du kjøper et abonnementet på Estate Pluss, får du tilgang til eksklusive nyhetssaker og filminnslag på Estatenyheter.no. Abonnementet er personlig. Avtalen inngås når du eller tar Tjenesten i bruk. Avtalen løper for ett år av gangen og faktureres en gang per år etter bestilling. Abonnement kan sies opp når som helst, men senest én måned før abonnementsperioden utløper. Dersom abonnementet sies opp før utløp av abonnementsperioden, utbetales intet mellomlegg.

2. Brukerkonto
For å benytte Tjenesten må du opprette en brukerkonto, ha fylt 18 år og ha kjøpt abonnement på Estate Pluss.
Du er personlig ansvarlig for brukerkontoen, herunder passordbeskyttelse, og må sørge for at påloggingsinformasjon som benyttes for tilgang til tjenestene ivaretas på en betryggende måte og oppbevares slik at uvedkommende ikke får tilgang eller kjennskap til dem.

2. Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner og eks. mva. Estate Media forbeholder seg retten til å endre prisene på Estate Pluss abonnement når som helst med 14 dagers varsel. De nye prisene kunngjøres på våre nettsider eller per e-post.

3. Endring av produkter og tjenester
Estate Media forbeholder seg retten til å endre eller terminere produktene og tjenestene som tilbys, når som helst, i henhold til norsk rett Skulle dette skje vil vi gi deg informasjon på e-post hvis endringene gjelder for dine produkter og tjenester.

4. Angrerett og retur
Angrerettloven gir deg rett til å angre på kjøp av et abonnementsprodukt ved å melde fra innen 14 dager etter at din bestilling er aktivert.
Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Foretak har ikke angrerett.

5. Reklamasjon
Reklamasjon på feil, mangler og forsinkelser ved produktene må gjøres til kundeservice snarest mulig.
Eventuelle tilbakebetalinger gjøres til det kortet du benyttet ved betaling for produktet.

6. Personvern
Når du kjøper Pluss-abonnement fra Estate Media eller bruker våre nettsider vil vi samle inn personopplysninger om deg for å kunne gjennomføre kjøpet og levere det abonnementet du har kjøpt. Vi behandler også informasjon om degfor å kunne sende deg nyheter og informasjon i den utstrekning vi har lov til det etter gjeldende personvernregler. Du har ansvaret for at personopplysninger som du registrerer for bruk av Tjenesten er riktig. Du kan enkelt endre disse, slik for eksempel kontaktopplysninger, på din brukerkonto. Se Estate Medias personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

7. Endring i vilkår
Vi vil kunne oppdatere våre abonnementsvilkår fra tid til annen, i henhold til norsk rett Du vil alltid finne siste versjon på våre nettsider.

8. Kundeservice og kontaktinformasjon
Har du spørsmål vedrørende Pluss-abonnement eller andre saker ønsker vi vi at du tar kontakt med oss på POST@ESTATEMEDIA.NO. Denne epost-adressen sjekkes daglig.

Estate Media AS
Organisasjonsnummer: 981488636
Adresse: Rådhusgaten 26, 0151 Oslo

9. Lovvalg og verneting
Denne avtale reguleres av norsk rett. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Partene avtaler Oslo tingrett som verneting for eventuelle rettstvister.

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.