Tech

Samarbeider om smarte nøkler

Unloc har landet et samarbeid med Norgeseliten om appstyrt døråpning og smart nøkkeldeling.

SAMARBEID: Salgssjef i Unloc, Terje Skog Jenssen, og kjedeleder Fred Martin Langøy i Norgeseliten gleder seg til samarbeidet.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Etter å ha utviklet en løsning som lar kundene bruke mobiltelefonen til å åpne dører og dele digitale nøkler, inngår Unloc nå et nasjonalt samarbeid med den landsdekkende elektrikerkjeden Norgeseliten om salg og distribusjon av løsningen. Unlocs smarte låser skal distribueres gjennom elektrogrossisten Berggård Amundsen & Co i både privat- og bedriftsmarkedet.

– Vår visjon er å gjøre hverdagen enklere for alle med en inngangsdør. Vi ønsker å gi alle muligheten til å dele digitale nøkler med familiemedlemmer, håndverkeren og budbilsjåføren, like enkelt som det er å sende en tekstmelding. Unloc er derfor veldig fornøyd med å ha inngått en strategisk viktig samarbeidsavtale med en så sentral aktør som Norgeseliten som kan hjelpe oss med akkurat dette. Avtalen gir Unloc et enda sterkere fundament for økt utbredelse av våre løsninger. Samtidig får Norgeseliten en spennende verdiøkende løsning inn i sitt tjenestesortiment, sier salgssjef i Unloc, Terje Skog Jenssen.

– Gjennom samarbeidet med Unloc får kjedens medlemmer oppdrag innen et forholdsvis nytt og raskt voksende forretningsområde. Smarthus er et viktig satsingsområde. Derfor er det avgjørende å være med i alle deler av utviklingen slik at våre medlemmer er fullt oppdatert og kompetente på montering så vel som rådgivning knyttet til de ulike løsningene. Den fremtidsrettede digitale plattformen til Unloc som muliggjør digital nøkkeldeling og døråpning er et godt eksempel i så måte, sier kjedeleder Fred Martin Langøy i Norgeseliten.

Ukens profil: Fikk sluttpakke – havnet i eiendom (+)
Karriere
Nå skal milliardprosjektet bygges
Utvikling
Solgte til Bergesen-familien (+)
Transaksjoner
Skeptisk til Tollefsen-prosjekt (+)
Bolig
Øker leieinntektene, resultatet faller
Aktuelt
Oppdaterte eiendomsnyheter hver morgen kl 07.05 Meld deg på gratis nyhetsbrev her!
Ny sjef hos Enerhaugen
Karriere
Solid resultat med 363 millioner
Aktuelt
– Vi skal ikke selge mer, snarere tvert imot (+)
Analyse
Utstillingsplassen Eiendom sikter mot rekordresultat i år (+)
Analyse