Tech

Samarbeider om smarte nøkler

Unloc har landet et samarbeid med Norgeseliten om appstyrt døråpning og smart nøkkeldeling.

SAMARBEID: Salgssjef i Unloc, Terje Skog Jenssen, og kjedeleder Fred Martin Langøy i Norgeseliten gleder seg til samarbeidet.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Etter å ha utviklet en løsning som lar kundene bruke mobiltelefonen til å åpne dører og dele digitale nøkler, inngår Unloc nå et nasjonalt samarbeid med den landsdekkende elektrikerkjeden Norgeseliten om salg og distribusjon av løsningen. Unlocs smarte låser skal distribueres gjennom elektrogrossisten Berggård Amundsen & Co i både privat- og bedriftsmarkedet.

– Vår visjon er å gjøre hverdagen enklere for alle med en inngangsdør. Vi ønsker å gi alle muligheten til å dele digitale nøkler med familiemedlemmer, håndverkeren og budbilsjåføren, like enkelt som det er å sende en tekstmelding. Unloc er derfor veldig fornøyd med å ha inngått en strategisk viktig samarbeidsavtale med en så sentral aktør som Norgeseliten som kan hjelpe oss med akkurat dette. Avtalen gir Unloc et enda sterkere fundament for økt utbredelse av våre løsninger. Samtidig får Norgeseliten en spennende verdiøkende løsning inn i sitt tjenestesortiment, sier salgssjef i Unloc, Terje Skog Jenssen.

– Gjennom samarbeidet med Unloc får kjedens medlemmer oppdrag innen et forholdsvis nytt og raskt voksende forretningsområde. Smarthus er et viktig satsingsområde. Derfor er det avgjørende å være med i alle deler av utviklingen slik at våre medlemmer er fullt oppdatert og kompetente på montering så vel som rådgivning knyttet til de ulike løsningene. Den fremtidsrettede digitale plattformen til Unloc som muliggjør digital nøkkeldeling og døråpning er et godt eksempel i så måte, sier kjedeleder Fred Martin Langøy i Norgeseliten.

Dømt for å ha overført millionbeløp til seg selv (+)
Analyse
Har de mest fornøyde leietakere
Aktuelt
Storhandel i Trøndelag
Transaksjoner
CapMan oppgraderer sentralt i Oslo (+)
Utvikling
Ansetter med tanke på samfunnsansvar
Karriere
Ikke gå glipp av noe! Meld deg på nyhetsbrev her!
Utleiers ABC – Del 24 – Tinglysning og pantsettelse
Juss
Starter sentrumsutviklingen med 350 mill. (+)
Bolig
Unngår rollekonflikt ved Veidekke-salg
Nyheter
Christian Kleivene til Peab
Karriere

Motta gratis nyhetsbrev fra estate

Få eiendomsnyheter alle hverdager, pluss en oppdatering over ukens viktigste og mest leste saker fra eiendomsbransjen hver lørdag.