GÅR SAMMEN MED ASPELIN RAMM: Investor, teknologiutvikler og gründer Are Traasdahl.

Aspelin Ramm og Are Traasdahl satser sammen

Etablerer nytt innovasjons- og eiendomsselskap.

Publisert Sist oppdatert

Før helgen annonserte Aspelin Ramm og Spring Capital (Are Traasdahl og partnere) at de har etablert et felles selskap. Med seg på laget har de også fått medieprofilen Sindre Østgaard.

Selskapet blir presentert under Oslo Investor Summit (som er en del av Oslo Urban Arena) den 19. september – i en samtale mellom Gunnar Sellæg fra Spring Capital, Gunnar Bøyum fra Aspelin Ramm, Sindre Østgaard og eiendomsadvokat Stig Bech.

SKAL HJELPE FREM TALENTER: Aspelin-sjef Gunnar Bøyum.

SHARE skal etablere et senter for innovasjon, undervisning, teknologisatsing og gründervirksomhet i Oslo, og er allerede i gang med flere konkrete planer.

Are Traasahl er for de fleste kjent som teknologiutvikler, gründer og investor – bosatt i USA. Traasdahl har blant annet utviklet og solgt markedsføringsteknologien TapAd til Telenor, og ble nylig kåret til årets gründer i «Global startup awards».

I januar i år ble det kjent at Traasdahl engasjerer seg for å etablere en tech-hub i Myntgata 2 i Kvadraturen i Oslo.

– Bredde og innovasjon

– SHARE skal hjelpe frem talenter innen teknologiutvikling, med fokus på bredde og innovasjon, sier Gunnar Sellæg.

– Vi vil bygge opp innovasjonssentre basert på erfaring fra tilsvarende prosesser i utlandet. Vi vet at det er et konkret behov for sentre der etablerte aktører og innovasjonsmarkedet kan samlokaliseres for større grad av interaksjon.

En interessant observasjon er at i 2011 var de fem største selskapene i verden tre oljeselskaper, en kinesisk bank og ett teknologiselskap. Fem år senere, var fem av fem av de største selskapene i verden teknologiselskaper; Apple, Facebook, Amazon, Google og Microsoft.

Oslo Investor Summit arrangeres av Oslo Metropolitan Area, DNB, CBRE og BAHR.

I tillegg til samtalen med SHARE-eierne vil arrangementet som vanlig gi en kortfattet oversikt over aktuelle tema i det norske eiendomsmarkedet, slik man gjennom flere år har gjort under Mipim i Cannes og Expo Real i Munchen.

Powered by Labrador CMS