Tech

Hentet prisen hjem i den Europeiske finalen

Bonum gikk i går kveld av med seieren i European Business Awards, i konkurranse med de nasjonale vinnerne på tvers av bransjer over hele Europa.

Stefan Yan (CDO og partner i Bonum), Luc Bardic (EBA Judge, Chairman Strategic Partnering Ltd), Ruben Wilhelmsen (CMO og partner i Bonum).
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

Finalekåringen av European Business Awards ble gjennomført over to dager i Warzsawa, Polen. Over 450 næringslivsledere fra hele Europa var til stede, og var sammen med politikere, ambassadører og akademikere samlet for finaledagene av det som anses som Europas største og mest prestisjefylte forretningskonkurranse på tvers av bransjer.

Bonum ble utnevnt som vinner etter siste runde med dommerne i går, i kategorien “The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m”. Når konkurransen startet i fjor var det innledningsvis 112,000 selskaper fra 34 land som ble vurdert. 2898 av selskapene ble utpekt som ‘Ones to Watch’ i desember, og etter nærmere vurdering fra uavhengige dommere ble 289 selskaper så kåret til «Nasjonale vinnere» og finalister for den endelige prisen.

– Dette er en særdeles stor annerkjennelse for selskapet – det er en pris vi tar i mot med stolthet og ydmykhet på vegne av alle ansatte som har bidratt til å få Bonum opp og frem. Vi kommer fra en utfordrerposisjon i en relativt tradisjonell bransje, og vi skal gjøre vårt for å fortsette å bidra positivt i tiden fremover med gode eiendomsprosjekter og nytenkende løsninger både på prosjekt- og selskapsnivå, sier Stefan Moltke-Hansen Yan, utviklingsdirektør og partner i Bonum.

Et sterkere næringsliv i Europa

Konkurransens primære formål er å støtte opp under utviklingen av et sterkere og mer vellykket næringsliv i Europa. Jean Stephens, CEO i RSM International som er EBA sin hovedsponsor uttalte:

– At RSM, we believe it is important to support and champion business growth in Europe. The successful companies at this event are a showcase of extraordinary entrepreneurialism, innovation and leadership and are each playing a part in driving growth in their economies. All those involved are a credit to their country and we wish them every success for the future.

Fokus på innovasjon og nytenking står som et viktig kriterium for dommerne i konkurransen.

– Vi er i en tidsalder med store bølger av innovasjon og ny teknologi, som kommer i stadig raskere tempo. Eiendoms- og byggebransjen er helt avhengige av å være tidlig ute for å holde effektivitet og lønnsomhet oppe og levere boliger som har kvalitetene kjøperne virkelig vil ha og eiendommer som ikke er utdaterte kun få år etter oppføring, påpeker Yan, og avslutter: – Selskapet vårt er i rask utvikling – vi har et godt fundament for vekst og mye spennende planer fremover. Med denne prisen og vårt videre arbeid håper vi også å kunne bidra til å sette norsk eiendom ytterligere på kartet i Europa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Wow! Kanskje dette gjør at selskapet får lån av bankene heretter og ikke må prøve å ta opp et obligasjonslån til neste 10% rente….

  2. Jeg er så stolt av deg, Stefan! Gratulerer så masse! Du har vist deg som en ekte Skageraker! Hipp, hurra! 👨‍🎓🍰🌹🎈🎈🎈🇳🇴🌺 Lykke til videre!

Bygger 225 leiligheter for 535 millioner
Bolig
Kjøpte Oslo-leilighet full av skjeggkre. Får ikke erstatning
Juss
Hopper av kampen om NRK-tomten
Bolig
Ingen kjøper har meldt seg, satte ned prisen til 55 millioner
Transaksjoner
SPG kjøper Eterfabrikken
Transaksjoner
Estate PLUSS gir deg tilgang til alt!
Mer enn 23.600 artikler tilbake til 1996
Lag ditt personlige arkiv i dag,
bestill Estate PLUSS her
Frigjør familieboliger i etablerte områder (+)
Bolig
Selger over 100 mål for nær 100 mill (+)
Transaksjoner
Ukens tips: Endringer i aksjeloven
Juss
Unge som tenker nytt: Fra storkjøp til brukeropplevelser (+)
Karriere