Tech

150 i kø for å delta på innovasjonskonferanse

Statsbygg arrangerer sammen med Bergen kommune en dialogkonferanse for å forbedre byggebransjen. Responsen har vært enorm. 

FLINKERE: Anett Andreassen er prosjektleder for Dialogkonferansen som Statsbygg arrangerer sammen med Bergen kommune. (Foto: Statsbygg)
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

– Vi har invitert til en konferanse for å se på hvordan vi kan få byggebransjen til å tenke nytt, sier prosjektleder Anett Andreassen.

Formålet med konferansen, som i praksis vil være en stor workshop, er å høre ulike leverandørers perspektiv, og starte å tenke nytt sammen. I tillegg ønsker arrangørene å tilrettelegge for nettverksbygging og mulige nye bedriftskonstellasjoner, som senere kan gå sammen om å gi tilbud på konkrete innovasjonsprosjekter som skalutlyses i nær fremtid.
– Det kommer både aktører fra tradisjonell byggebransje, entreprenører, arkitekter, rådgivere og leverandører. I tillegg kommer det også en rekke aktører som tradisjonelt ikke har vært involvert i denne bransjen, for eksempel gaming-selskaper, ulike teknologigründere og designere, sier Andreassen.

Det handler i bunn og grunn om å bidra til å skape en mer effektiv byggenæring både når det gjelder kostnader, kvalitet og ikke minst klimagassutslipp.
– Så langt har ikke bransjen klart å ta ut effektiviseringsgevinstene som teknologi og digitalisering kan bidra til. Vi ønsker å gjør det vi kan for å få det til, sier Andreassen.
Interessen for å delta har vært massiv. Arrangementet har bare plass til 150 deltakere, plasser som raskt ble fylt opp.
– I tillegg har vi nesten like mange som står på venteliste og som ønsker å være med. For de som ikke har fått plass kan vi trøste med at informasjonen vil bli sendt ut til samtlige i etterkant, sier Andreassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fikk over 200 mill. for 270 p-plasser på Sørenga (+)
Transaksjoner
Hva bør selger gjøre om kjøper trekker seg fra en bindende avtale?
Juss
Wiederstrøm styrker staben
Karriere
Passerer snart 20 milliarder
Aktuelt
Økte byggekostnader i boligmarkedet
Play
Se alle Pluss-saker
Vant Cityprisen 2019
Aktuelt
Nejra Macic vant pris for de unge og lovende
Karriere
Fortsetter krangelen om bilfritt byliv
Aktuelt
Fikk kontrakt på 368 millioner kroner
Aktuelt