Fra venstre: Ole Ekern, Steinar Seim, Kristoffer Moe Lundquist, Pål Berget
Fra venstre: Ole Ekern, Steinar Seim, Kristoffer Moe Lundquist, Pål Berget

19-åringer med avtale med Unloc

Gutta bak Eiendomsappen gikk rett fra skolebenken og ut i gründerlivet. Nå har de inngått avtale med proptech-sensasjonen Unloc.

Publisert Sist oppdatert

Estate Nyheter har tidligere omtalt de tre unge gründerne som står bak Eiendomsappen, en app som skal forenkle kommunikasjonen mellom utleiere, leietakere og tjenesteleverandørene innen eiendom. Appen skal sikre enkel kommunikasjon mellom de ulike brukerne, slik at avvik og feil kan rettes opp raskt.

Nå har de inngått avtale med Unloc, som leverer digitale løsninger for nøkler.

– De fleste kundene våre i dag befinner seg i Nord-Norge. Når vi så at ansatte med nøkler måtte reise i flere timer med bil eller fly for å slippe inn tjenesteleverandørene, gikk det opp for oss at en integrasjon med Unloc vil spare våre kunder mye tid og penger. Vi kan gi ut informasjon om hva som skal fikses i bygget, men de må jo også komme seg inn bygget, sier Kristoffer Moe Lundquist, med-gründer i Eiendomsappen.

Unloc har et samarbeid med OBOS og har også Urbanium på eiersiden. Blant boligprosjektene som bruker selskapets digitale låser, er Ullern Hage og Kvartalet Ask i Gjerdrum. Digitale smartlåser kan åpnes ved hjelp av mobiltelefonen, og en app gjør at man også enkelt kan dele nøklene for en tidsbegrenset periode.  Schibsteds bruker Unlocs løsninger på Ensjø, mens hjemmesykepleierne bruker Unloc i Halden.

– Vi spesialiserer oss på digitale nøkler, og skal være best i verden på det. Brukerne kan nå beholde det systemet de bruker i dag, eller forholde seg til færre systemer som kan tilfredsstille flere behov. Det gir en svært god opplevelse, sier Pål Berget,

Han er imponert over Eiendomsappen, som nettopp vant TheFactory Demo Day som er en del av akseleratorprogrammet til The Factory i konkurranse med 250 andre startups.

– Ingen har integrert Unloc i sitt eget system så raskt. De skyver bane for en ny generasjon gründere, sier Pål Berget.

Se gutta bak Eiendomsappen fortelle om appen på Estate Play her:

Se mer info om Unlocs ambisjoner om å låse opp et kjempemarked for digitale låser her på Estate Play: