Disruptive Technologies viser seg frem i Cannes. Fra venstre: Alex Storey, Ole Petter Novsett, Erik Fossum Færevaag, Odd Jonny Winge, Marian Kost, Matthias Sicard

Norsk prop-tech-selskap vant MIPIM-pris

Disruptive Technologies stakk av med seieren i den prestisjefulle MIPIM Startup Award.

Publisert Sist oppdatert

Det var i konkurranse med åtte andre oppstartsbedrifter at Disruptive Technoligies vant MIPIM Startup Award, som ble delt ut under årets eiendomsmesse i Cannes. Disruptive Technologies har utviklet små sensorer som kan samle data, prosessere de og kommunisere i 15 år uten at batteriet tømmes. Selskapet har allerede inngått et samarbeid med både Telia og CBRE.

Les også: To norske på listen over verdens hotteste prop-tech-selskaper

– Dette er veldig stort for oss. MIPIM er en av verdens største eiendomsmesser med rundt 25 000 besøkende. Det er veldig positivt at de får øynene opp for teknologien vår og ikke minst hva vi kan gjøre for effektivisering av eiendom, sier Ole Petter Novsett, salgsdirektør i Disruptive Technologies til Estate Nyheter.

Han viser blant annet til at 40 prosent av verdens energiforbruk kommer fra bygg.

– Det kan vi være med på å redusere betydelig ved våre sensorer, sier Novsett.

Eiendomsselskaper og forvaltere kan bruke dataene fra Disruptive Technologies til å styre innetemperatur, forbedre energieffektiviteten, justere vedlikeholdsplaner og komme opp med nye innovative tjenester.

Powered by Labrador CMS