Karriere:

NYANSATT I VERIDIAN: F.v. Eirik Ødegaard, Rafi Habibi, Peder Fjellvang, Johanne Aslaksrud og Thomas Dinh.
NYANSATT I VERIDIAN: F.v. Eirik Ødegaard, Rafi Habibi, Peder Fjellvang, Johanne Aslaksrud og Thomas Dinh.

Veridian-gruppen ansetter fem nye medarbeidere

Både byggteknisk rådgivning, verdivurdering av næringseiendom og corporate-teamet blir styrket.

Publisert

Innen avdelingen for verdivurdering av næringseiendom er Peder Fjellvang (26) ansatt som juniorrådgiver. Fjellvang er utdannet fra Cass Business School hvor han har en master i Real Estate Investment.

I avdelingen for byggteknisk rådgivning er Thomas Dinh (25) og Rafi Habibi (26) ansatt som juniorrådgivere. Dinh er utdannet sivilingeniør fra Universitetet i Tromsø, mens Habibi er utdannet byggingeniør fra VIA University College i Danmark.

Eirik Ødegaard (31) og Johanne Aslaksrud (26) er ansatt i Veridian Corporate som henholdsvis associate og analytiker. Ødegaard er utdannet siviløkonom ved OsloMet og har tidligere jobbet som konsulent og controller, mens Aslaksrud har en master i Real Estate Investments fra Cass Business School.

- Ansettelsene kommer som følge av betydelig økt oppdragsmengde og samsvarer godt med vår planlagte vekst, sier daglig leder Johan Berg-Svendsen.

- Vi er veldig fornøyde med ansettelsene og ser frem til videre vekst i selskapet med disse nye talentene på laget, legger han til.

Powered by Labrador CMS