Aktuelt:

STØRRE: Nå har dette hotellet fått enda flere rom.

Tok over det lille nabohotellet og utvidet

Lillebror holdt ut i ti år før de pakket sammen i fjor. Nå er det slukt av den store naboen.

Publisert

- Å få 31 nye hotellrom på et slikt sted er en stor styrke for oss. Vulkan har blitt en destinasjon i Oslo, sier direktør Therese Fredriksson i Scandic i en pressemelding.

Disse lokalene huset opprinnelig PS:Hotel i ti år inntil driften opphørte i fjor. Etter avtale med gårdeier Aspelin Ramm ble dette en del av Scandic Vulkan fra februar i år. Nå er kapasiteten økt med 31 rom, til 180 rom og 348 sengeplasser.

Økt aktivitet

Siden overtakelsen har alle gulv og flater blitt renovert, og alt interiør byttet ut. Det er også bygd et nytt møterom, og totalt er rundt 1.500 kvadratmeter pusset opp.

- Etter flere år med godt besøk har vi valgt å utvide kapasiteten på hotellet. Som følge av de siste oppgraderingene vil attraktiviteten bare øke, mener distriktsdirektør Magne Jacobsen.

Scandic Vulkan er et Svanemerket hotell, noe som betyr at det jobbes målrettet for å redusere miljøavtrykket. Hotellet var det første i Norge som ble sertifisert i miljøklasse A, er langt på vei selvforsynt med energi og satser på kortreist og økologisk kvalitetsmat. På taket har de bikuber som produserer honning som både brukes i frokosten og selges på hotellet.

Powered by Labrador CMS