Karriere:

SAMARBEIDER: Tom Bratlie skal jobbe sammen med CEO Kristian Sarastuen og COO Susanne Lende i Burson, Cohn & Wolfe.

Tidligere Entra-topp inn i PR-samarbeid

Entras tidligere kommunikasjonsdirektør Tom Bratlie starter et samarbeid med kommunikasjonsbyrået Burson Cohn & Wolfe.

Publisert

Dermed styrker Burson Cohn & Wolfe sin posisjon innenfor rådgivning mot eiendomsbransjen. Bratlie driver i dag for seg selv som rådgiver innenfor eiendom og kommunikasjon. I tiden fremover vil han samarbeide med BCW for å levere nye tjenester til eiendomsbransjen.

– Det er stor interesse for hvordan våre byer og tettsteder utvikles, og det setter stadig større krav til kommunikasjonsarbeidet hos både private og det offentlige. Gjennom samarbeidet med BCW blir jeg del av et team som har bred erfaring og kapasitet til å bidra med verdiskapende kommunikasjon for ulike aktører, sier Bratlie.

Han mener by- og tettstedsutvikling engasjerer både nåværende og fremtidige beboere, samt naboer, interesseorganisasjoner, næringslivet, offentlige etater og politikere.

– Gode prosesser for medvirkning og involvering krever stor innsats og bidrar til forutsigbarhet og forhåpentligvis et bedre sluttresultat. Eiendomsbransjen er også preget av store regionale forskjeller. Enkelte områder er under et meget sterkt press med raskt økende boligpriser og stor interesse fra utbyggere. Samtidig er det fortsatt mange områder som strever med å skape vekst og utvikling, utdyper Bratlie.

– BCW har lenge ønsket å styrke laget innen eiendom. Det er et marked vi ser stort potensiale i og ønsker å levere verdi til. Samarbeidet med Tom sikrer oss en ekspertise og erfaring som gir et solid grunnlag for denne satsningen. Vi er kjempefornøyde, sier CEO Kristian Sarastuen.

– Tom sitter på en solid forståelse av mekanikkene som eksisterer i eiendomsmarkedet. Sammen har vi kompetanse fra begge sider av bordenden. Sånn blir det unik forståelse av, noe som er til glede for våre kunder, fortsetter COO Susanne Lende.

Powered by Labrador CMS