Transaksjon:

SOLGT: Fortin har solgt Verven 4 til SVG Property.

SVG Property med nytt eiendomskjøp

Den nye eiendomsgiganten SVG Property har kjøpt Verven 4, et kontorbygg i Stavanger på 14.000 kvadratmeter.

Publisert Sist oppdatert

Det var rett over nyttår at SVG Property ble skapt ved at Entra og Camar Eiendom solgte Hinna Park til SVG Property, Oslo Pensjonsforsikring solgte Herbarium mens et UNION Eiendomskapital-fond solgte Ankerkvartalet. Den nye eiendomsgiganten hadde dermed 113.000 kvadratmeter bygningsmasse, et utviklingspotensial på 75.000 kvadratmeter og 200 millioner kroner i leieinntekter i 2022 fordelt på over 100 leieforhold.

Nå fortsetter SVG Property veksten gjennom kjøpet av Verven 4 fra Fortin. Bygget, som har en sentral beliggenhet i Stavanger sentrum, har et kontorareal på 14.000 kvadratmeter. I tillegg får SVG Property Badehusgaten 41, som består av et parkeringsanlegg i nærheten med 133 parkeringsplasser.

Ved overtakelse har eiendommen en langsiktig leiekontrakt med Repsol. SVG Property går umiddelbart i gang med oppgradering og utleie av ledige arealer.

– Kjøpet er i tråd med strategien til SVG Property og jeg er veldig fornøyd med at vi nå har hånd om dette prestisjebygget som passer godt inn i vår eiendomsportefølje, sier styreleder Øyvind Mikalsen i SVG Property.

Kjøper ble bistått av Pareto Securities AS, Advokatfirmaet Wiersholm og KWC. Selger ble representert av Anvil Asset Advisors AS og bistått av Advokatfirmaet Thommessen.

Verven 4 AS hadde leieinntekter på knappe 25,5 millioner kroner i 2020.

Powered by Labrador CMS