Eiendomsdagene 2022

VANT PRIS: Sonja Horn i Entra.

Sonja Horn Årets navn i eiendom

Entra-sjef Sonja Horn ble kåret til Årets navn i eiendomsbransjen på Eiendomsdagene 2022.

Publisert Sist oppdatert

Det var et knallsterkt felt med finalister da juryen skulle kåre Årets navn på Eiendomsdagene på Norefjell. OBOS-sjef Daniel Siraj, Ivar Tollefsen og adm. direktør i Entra Sonja Horn var alle nominert til den prestisjetunge prisen.

Sonja Horn stakk til slutt av med seieren i kåringen. En jury bestående av Olav H. Selvaag, Olav T. Løvstad, Lars Even Moe og Øyvind Dahl slo fast at Sonja Horn har vært stødig i en utfordrende og aktiv periode for selskapet med blant annet nye eiere og kjøpet av Oslo Areal.

Årets navn

Årets navn skal være en person i det norske eiendomsmarkedet som har markert seg i Norge/Norden det siste året gjennom betydelig engasjement, initiativ, handlingskraft og nyskapning. Årets navn kan komme fra alle eiendomsrelaterte fagområder, har vært synlig offentlig og bidratt til økt forståelse for at eiendomsbransjens bidrar til verdiskaping. En person som i tillegg har vist ekstra stort mot, og turt å ta tøffe, utradisjonelle valg der andre har vært tilbakeholdne. Den egenskapen vil være gull verdt i bransjen vår i fremtiden.

– Sonja fremstår som både tydelig og uredd og hennes innsats og har et engasjement og fokus på utvikling av fremtidsrettede bærekraftige prosjekter. Et eksempel på det er Tullinkvartalet, som Norges største ombruksbygg som også fikk statens pris for byggkvalitet og Rebel vant som kjent Cityprisen nå i 2022. Juryen setter spesielt pris på Entras fokus på samfunnsansvar, verdiskapning og bærekraft, sier Olav T. Løvstad.

– Takk, med denne juryen som har rimelig ekstraordinære prestasjoner og med så sterke kandidater, ble jeg litt satt ut. Det er veldig gøy å få skinne litt på vegne av Entra. Vi har fokusert mye på bærekraft, samfunnsansvar og verdiskapning, og det å bli lagt merke til for det setter vi veldig stor pris på. Denne prisen deles med hele Entra-laget og ikke minst lederteamet mitt, sier Sonja Horn.

Powered by Labrador CMS