Skal løfte Estate-flyet

Publisert Sist oppdatert

I juni ble det kjent at Estate Media stiller med eget fly til eiendomsmessen Mipim i Cannes 2016. Bakgrunnen var dels utfordringene i forbindelse med flystreiken under Mipim 2015 og dels et ønske om å samle eiendomsbransjen til felles transport. 

De miljøøkonomiske gevinstene har også vært en faktor i planleggingen. I Estate Medias reisepakke inngår felles transport fra Nice Airport til Cannes. Den nærmeste flyplassen til Cannes er Nice Airport. 

Allerede få minutter etter lanseringen av reisepakken før sommeren kom de første påmeldingene, og siden har det vært et jevnt tilsig. Men fremdeles er det ledige plasser igjen. Daglig leder Trond Valle i Estate Media henstiller derfor overfor interesserte å ta kontakt hvis man ønsker garantert plass.

Status nå er at fly er chartret, og to av foredragsholderne er også på plass. Den ene er Gunnar Stavrum, sjefredaktør i Nettavisen. Stavrum har også vært forfatter av flere biografier om flere næringslivstopper.

Pressetoppen har sin bakgrunn blant annet fra NRK, Bergens Tidende, Kapital, Dagens Næringsliv, TV2 og altså sist som sjef for Mediehuset Nettavisen.

Les også: Mangedoblet interesse for Norge

Les også: Bankbrems stanser transaksjoner

Arrangørstaben bak «Conference in th Sky» kan også røpe at Dag Inge Fjeld skal stå for faglig påfyll på flyet. Han er partner i Blichfeldt Tangen Fjeld målgruppeinnsikt AS, og høyskolelektor II ved Markedshøyskolen. Han kalles også for the Rock ‘n’ Roll Marketing blogger, og ble i fjor kåret til årets foredragsholder under Anfo-arrangementet Den Store Annonsørdagen (DSAD).

Reiseopplegget på «Conference in the Sky» er utarbeidet i samarbeid med event-selskapet BlackBook. 

Øvrige samarbeidspartnere er advokatfirmaet Kluge, Union, Hjellnes Consult, Stor-Oslo Eiendom og LINK Arkitektur.

Som tidligere år vil Estate Media stå bak flere større og mindre arrangementer under Mipim. 

Mipim i Cannes samler hvert år om lag 25.000 eiendomsfolk fra hele verden, hvorav rundt 600 av disse kommer fra eiendomsbransjen i Norge.

Les også: Salgsvolumet har passert 100 mrd. 

 

Powered by Labrador CMS