Transaksjon:

VIL BYGGE MER: Administrerende direktør Sverre Molvik i Selvaag Bolig melder om godt boligsalg og kjøper tomter for å bygge nytt.

Selvaag Bolig kjøper tomter til 420 nye boliger

Selvaag Bolig har kjøpt tomter som kan gi 420 nye boliger i Oslo og Stockholm.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver den børsnoterte boligutvikleren i en børsmelding onsdag. De tre tomtene vil til sammen gi rundt 420 boliger som kan være klare for salg i 2021/2022.

– Vi har solgt boliger i høyt tempo i fjerde kvartal og forventer at det vil fortsette fremover. Selv om vi har en solid tomtebank jobber vi derfor kontinuerlig med å kjøpe attraktiv utviklingseiendom spesielt i Stor-Oslo og Stockholm. Det er et stort behov for nye boliger i begge byene som er drevet av høy befolkningsvekst og urbanisering, samt at det er bygget for lite over tid, sier administrerende direktør Sverre Molvik.

I Oslo kan Lilleakerveien 47 gi rundt 150 nye boliger. I Stockholm kan Slakthusområdet og Årstafältet i transformasjonsområdet Söderort i Stockholm gi henholdsvis 150 og 120 nye boliger.

– Dette er alle tomter med meget god beliggenhet. Prosjektet i Lilleakerveien vil komme først og vi forventer salgsstart mot slutten av 2021 eller tidlig i 2022. Det foreløpige prosjektet spenner over åtte eiendommer på til sammen 10 mål med leiligheter og næringslokaler. Området er stasjonsnært, mellom Lilleaker og Sollerud trikkestasjon og i umiddelbar nærhet til bussholdeplass i Lilleakerveien. Vi planlegger boliger med høy standard og de fleste leilighetene får fantastisk utsikt, sier Molvik.

Powered by Labrador CMS