Aktuelt:

KLAR FOR NYE ARRANGEMENT: Styret i Ung i Næringseiendom.

Rekordstor pågang for Ung i Næringseiendom-treff

Ung i Næringseiendoms neste treff i mai ble fullbooket etter 2 minutter og 3 sekunder.

Publisert Sist oppdatert

Det var torsdag at nettverksforeningen Ung i Næringseiendom sendte ut melding om sitt neste treff i mai hos Møller Eiendom. Det tar vanligvis kort tid før UiN-treffene blir fulle, men denne gangen ble det rekordrask påmelding. Etter 2 minutter og 3 sekunder var treffet fullbooket.

– Det er veldig gøy at vi er så godt i gang etter pandemien og at vi merker at unge i bransjen er klare for sosiale arrangementer og faglig påfyll, sier leder Caroline Krefting i Ung i Næringseiendom.

UiN har en aktiv vår. Det ble nylig gjennomført nettverkstreff hos NREP og etter påske reiser 100 medlemmer til Fýri i Hemsedal på studietur.

– Vi tilbyr også litt nye felles aktiviteter og møteplasser denne våren, med blant annet jegerprøven, løpegruppe og sirkeltrening, sier Krefting.

Ung i Næringseiendom tilbyr nettverksarragementer for de unge i eiendomsbransjen. Foreningen har nå passert 2.500 medlemmer som kommer fra godt over 500 forskjellige bedrifter. UiN arrangerer flere medlemstreff hvert år, en årlig studietur og andre arrangementer.

Powered by Labrador CMS