Transaksjon:

LITEN: Denne bygården søker nå ny eier.

Selger liten bygård midt i sentrum

Selger ber om 41 millioner kroner for 659 kvadratmeter.

Publisert

Tollbodgata 23 er en liten bygård fra 1893 i Kvadraturen i Kristiansand. Den inneholder fire næringsseksjoner med langsiktig leieinntekt og en leilighet. Nå har det lokale selskapet Good Invest som eies av Kjell Mykland og Jan Erik Hadland, lagt den ut i markedet.

Med unntak av denne adressen og en til er resten av kvartalet utviklet til kjøpesenteret Torvkvartalet.

Prisforlangende på 41 millioner betyr 59.000 kroner per kvadratmeter.

Skarp yield

- Nettoyielden på 5,25 er ganske skarp, men vi omsetter mye i byen nå på tilsvarende premisser. Her er det en solid leietaker som har drevet godt i mange år og det er alltid et pluss, sier John Christian Webb hos Sørmeglere­n.

Han påpeker at kjeller, første etasje og loft ble pusset opp i fjor mens andre etasje ble tatt for noe år siden.

- Eiendommen er dermed i veldig god stand og bør dermed være ei fin sparebøsse. Vi har det seneste året fått mange telefoner fra investorer i Oslo-området som er på jakt etter bedre avkastninger enn de får der. De største byene selger selvsagt raskest, men noen aktører som har hatt halvannen til to timers radius fra Oslo har begynt å løfte blikket. Når de ser lenger ut gjør det noe med yielden her, poengterer han.

Webb har har på bare et par dager fått en god del henvendelser allerede og tror det blir en investor som kjøper til slutt.

- Da snakker vi om en som mener dette er en god plassering for mange år frem i tid. Interessentene er både lokale og fra andre steder. Dette er en god eiendom å fjernstyre også for en aktør som ikke bor her, sier han.

Powered by Labrador CMS