Online plattform for eiendom anerkjennes internasjonalt

Wealth & Finance gir oppmerksomhet til selskaper som omdefinerer blant annet byggebransjen med teknologisk innovasjon. Wealth & Finance Magazine har kunngjort årets internasjonale vinner av FinTech Award, og wec360° mottok prisen for beste online plattform for eiendomsbransjen. Det er spesielt plattformens allsidighet og brukervennlighet, som danner grunnlaget for prisen.

wec360° er en online plattform for presentasjon av nybygg og eksisterende eiendom, som skal selges eller leies ut. Plattformen gjør avansert teknologi som webGL og AR enkel å benytte og dele på nettet. Disse verktøyene er med på å differensiere og løfte prosjektet, samtidig som det skaper økt trygghet for potensielle kunder. I løpet av det siste året har wec360° fått mye oppmerksomhet i Norden, Europa og USA, og plattformen benyttes av store internasjonale selskap som CBRE og Skanska.

"Vi er meget godt fornøyd med wec360° plattformen, som har revolusjonert måten vi gjør forretning på. Teknologien forbedrer kundeopplevelsen, og en god presentasjon av eiendommene øker avkastningen". Bess Wyrick, markedssjef CBRE.

wec360° plattformen har en unik funksjonalitet med statistikk i back end på prosjekt- og enhetsnivå, slik at man får verdifull innsikt, som danner grunnlag for å gjøre de rette salgs- og markedsføringstiltakene.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende demo.

Powered by Labrador CMS