Nye leieavtaler på Bryn/Helsfyr:

Publisert Sist oppdatert

Din Utvikling AS vokser videre, og har utvidet sin leieavtale i Grenseveien 107 med 1116 kvadratmeter. Selskapet, som er en ledende leverandør av karriereomstillingstjenester, har dermed totalt 2195 kvadratmeter areal i bygget.

Apexklinikken, det tverrfaglige helse- og treningssenteret i Fyrstikkalleen 3, utvider til ca 900 kvadratmeter og forlenger sitt leieforhold med 10 nye år fra januar 2016.

Les også: Fikk lunsjavtale i Nydalen

Les også: Blir campus for 500 elever

TEKI Solutions AS leier 585 kvadratmeter av Brynseng Eiendom i Brynsveien 3 for 5 år. TEKI, som eier flere bedrifter spesialisert på IKT-løsninger og-tjenester, flytter fra annet bygg i samme område i januar 2016.

I Brynsveien 16-18, som fra før av blant annet huser Oljeskattekontoret, har Eiendomsselskapet Argentum signert leieavtaler med Cosflames og Nordic Traction for totalt 220 kvadratmeter kontorareal. 

Hexatronic AS inngått leieavtale for ca 400 kvadratmeter i Tvetenveien 32, mens Verdisikring Safety og Torshov Bingo har reforhandlet sine leieavtaler på totalt 190 kvadratmeter i Tveten Park.

Les også: 12 års leieavtale på Berger

Les også: Fikk 15 års leieavtale

Eiendomsselskapet Argentum, Jotne Eiendom, Brynseng Eiendom, Fyrstikkalleen 3 og Tveten Park er blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktørene driver omdømmebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet.

 

Powered by Labrador CMS