Aktuelt:

SVENSKENE KOMMER: Nå er det tre svenske eiendomsselskaper som viser interesse for Sonja Horns Entra.

Ny svenske inn i Entra-kampen

Erik Selins eiendomsselskap Balder har kjøpt over 5 prosent av aksjene i Entra og er dermed den tredje svenske interessenten.

Publisert

Det var for snart to uker siden at Entra ble gjenstand for en heftig budkamp blant svenske eiendomsselskaper. Først kom SBB i Norden på banen, deretter kjøpte Castellum aksjene til den norske staten og la inn bud på Entra. Nå kommer en tredje svensk eiendomskjempe på banen.

Balder meldte før børsåpning mandag morgen at selskapet har kjøpt 5 prosent av aksjene i Entra. Balder gir ingen indikasjoner på sine planer med aksjekjøpet, men i en separat melding skriver Entras styre at den brede og økende interessen for Entra gir støtte til styrets tidligere uttalte holdning om at Entra er godt posisjonert til å skape betydelige aksjonærverdier i tiden fremover. Styret vil derfor minne aksjonærene på at det har gått i gang med en oppdatert ekstern verdivurdering av eiendomsporteføljen, som vil bli publisert senere i uken.

Styret legger til at det anbefaler aksjonærene å ikke gjøre noe som kan bidra til at aksjonærene ikke får ut de maksimale verdiene.

Powered by Labrador CMS