Aktuelt:

EIER FLERE NÆRINGSPARKER: Relog eier blant annet Vinterbro Næringspark.

Ny logistikkjempe tjente 1,3 milliarder - har eiendom for 14 milliarder

Delvis Reitan-eide Relog oppnådde et resultat før skatt på 1,3 milliarder kroner i fjor og har nå eiendom for nesten 14 milliarder kroner.

Det var den første juli i fjor at det nye eiendomsselskapet Relog ble etablert etter fusjonen av NHP Eiendom og Login Eiendom. Det kombinerte selskapet får årlige leieinntekter på ca. 500 millioner kroner fra eiendommer i segmentene lager, logistikk og lett industri.

RELOG eier i overkant av 75 eiendommer innenfor lager, logistikk og lett industri, herunder 20 næringsparker. I tillegg har RELOG eiendom innenfor segmentene kjøpesenter, handelseiendom og bytransformasjon. RELOG-konsernet har også en tomtebank på mer enn millioner kvadratmeter utviklingstomt innenfor sine segmenter.

I 2021 oppnådde Relog et resultat før skatt på 1,3 milliarder kroner. Verdien av totale eiendeler i balansen er nå på omtrent 14 milliarder justert for eierandeler i tilknyttede selskap. Leieinntektene forventes å øke betydelig i årene som kommer fra nåværende årlig «run-rate» som har passert NOK 500 millioner.

– Vi er godt fornøyde med resultatet for året 2021 og vi er optimistiske med hensyn på fremtiden. Forventet økning i leieinntektene er i stor grad drevet av selskapets prosjektportefølje som er av betydelig størrelse. Prosjektporteføljen sikrer RELOG en stabil og god vekst i inntekter og verdier i årene fremover, sier daglig leder i RELOG, Christian Wist.

Relog har hovedkontor i Trondheim og eies av Reitan Eiendom, Ursus Eiendom, Persson Norge, Bai, Lyng Gruppen, Heglund Holding, Stiftelsen Fritt Ord og Forstaden.

Powered by Labrador CMS